Home

Final de campionat pentru handbaliștii juniori III

Pentru handbaliștii juniori III de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Roman, sezonul competițional 2011-2012 s-a încheiat. Echipa pregătită de Codruț Mihalache, încropită în vara anului trecut, a ocupat locul al patrulea, cu 9 puncte, între cele cinci echipe din seria A.

 

 

La ultimul turneu din grupă al campionatului, desfășurat recent la Suceava, LPS Roman a cîștigat un meci, cu LPS Botoșani, ocupanta ultimului loc. Din seria A, la turneele semifinale s-au calificat LPS Piatra Neamț și LPS Suceava.

Locul ocupat în primul nostru an este slab, singura noastră scuză fiind că abia ne-am format. Ca obiectiv de performanță am, însă, motiv de a fi satisfăcut, întrucît patru dintre jucătorii din echipă au fost luați în vizor de tehnicienii de la lot și au fost convocați la Centrul Național Olimpic de Excelență (CNOE) de la Sighișoara, acolo unde vor participa la un cantonament, în perioada 25-31 martie, și vor da teste în vederea alcătuirii lotului național. În campionatul viitor va fi altceva, iar pînă atunci trebuie să luăm măsurile care se impun. Vom continua pregătirile cu antrenamentele obișnuite pînă la vacanța de vară, iar de la începutul lui iulie vom începe campania pentru campionatul 2012-2013, întrucît avem mult de lucru„, a afirmat Mihalache.

Cei patru juniori romașcani chemați la CNOE sînt Marius Patriche, Cristi Bodnărescu, Viorel Adomniței și Gabriel Anghel.

Comentarii

WORDPRESS: 0