Home

Fetele de la HCM fac două antrenamente de ziua lor

Jucătoarele de la HCM Roman nu vor fi scutite de antrenamente de 8 Martie, ba chiar vor avea două joi, întrucît urmează meciul deosebit de important cu HC Zalău.

 

Totuși, Ziua Internațională a Femeii nu va trece nemarcată în sînul echipei romașcane.

Așa cum se obișnuiește, nici noi nu vom sta cu mîinile în șold și le vom oferi fiecăreia cîte un mic cadou, o felicitare și o floare. Ne bucură că ele se simt bine și sper să fi depășit momentul înfrîngerii de la Bacău. Au făcut o repriză de refacere, cu saună, cu medicamentația specifică și celelalte. Miercuri după-amiază, am urmărit împreună, bineînțeles, meciul dintre HC Zalău și Oțelul Galați și la fel vom face și duminică, atunci cînd Zalăul va juca în cupa EHF„, a declarat antrenorul secund Dan Moisii.

 

Două evenimente fericite pentru Garipova

Gulnara Garipova, componentă a lotului HCM Roman, a avut de două ori motiv de a se bucura și a se simți bine, unul dintre ele fiind cel al zilei de 8 Martie, iar celălalt al sărbătoririi zilei de naștere. Gulnara a împlinit 27 de ani în 7 martie, prilej cu care colegele i-au oferit un cadou pe care i l-au înmînat cu felicitările obișnuite. Garipova n-a rămas mai prejos și, după masa de prînz, și-a tratat colegele cu dulciuri și suc.

Ziarul de Roman profită de ocazie pentru a ura, la rîndul său, „La mulți ani!” handbalistelor de la HCM Roman și victorie în partida cu HC Zalău, de miercurea viitoare.

Comentarii

WORDPRESS: 0