Prima paginăSport

Festival handbalistic la Sala Sporturilor

Dimensiune text

Vineri, 17 august, la ora 9, va începe ediția a cincea a turneului de handbal feminin Cupa „Roman Vodă Mușat”, una internațională, de această dată. HCM Roman, formație pregătită de Corneliu Bădulescu și Dan Moisii, va avea parte de o companie selectă, formată din campioanele Turciei și Macedoniei, dar și de ocupanta locului al patrulea din campionatul Ucrainei. Vineri, de la ora 18, HCM Roman își prezintă echipa cu care va începe noul sezon competițional.

 

Muratpașa Belediyesi SK Antalia este campioană a Turciei, finalistă în sezonul 2011-2012 a Cupei Challenge, participantă în acest an în grupa a treia preliminară a Champions League. Printre jucătoarele din lotul echipei din Turcia se numără și românca Dorina Cărbune. Celelalte trei sportive, de altă naționalitate decît turcească, sînt din Ucraina (două) și Azerbaidjan.

WHC Metalurg Skopje, locul I în Macedonia în sezonul 2011-2012, a fost semifinalistă în Challenge Cup și a ajuns pînă în optimile Cupei Cupelor în sezonul precedent. Echipa din Skopje mai are în lot, pe lîngă jucătoarele din Macedonia, trei handbaliste din Serbia și una din Muntenegru.

HC Dnepryanka Kerson este formația clasată, în acest an, pe locul al patrulea în campionatul Ucrainei. A ajuns pînă în sferturile de finală ale Challenge Cup în sezonul 2011-2012, avînd în componență doar jucătoare din Ucraina.

 

Programul turneului cuprinde și prezentarea lotului HCM

 

Ediția din acest an a turneului Cupa „Roman Vodă Mușat”, un festival handbalistic de calitate, se va desfășura în Sala Sporturilor, vineri și sîmbătă, 17 și 18 august, conform programului de mai jos.

Vineri: Muratpasa Belediyesi SK – Metalurg Skopje (ora 9), HCM Roman – Dnepryanka Kerson HC (ora 11), Metalurg Skopje – Dnepryanka Kerson HC  (ora 16), HCM Roman – Muratpasa Belediyesi SK (ora 18.30). La ora 18 va avea loc prezentarea oficială a lotului HCM Roman pentru sezonul 2012-2013.

Sîmbătă: Muratpasa Belediyesi SK – Dnepryanka Kerson HC (ora 9), HCM Roman – Metalurg Skopje (ora 11). Festivitatea de premiere va avea loc la ora 13. La ediția trecută a Cupei „Roman Vodă Mușat”, la care au mai participat HC Zalău, CSM Ploiești și Oțelul Galați, locul I a revenit HCM Roman.

COMENTARII

WORDPRESS: 0