HomeSocialEducatie

„FB” de la Ministerul Educaţiei pentru conducerea ISJ

Activitatea desfăşurată de echipa de conducere a Inspectoratului Școlar Judeţean Neamţ în cursul anului şcolar 2012 – 2013, de la organizarea şi desfăşurarea examenelor şcolare la gestionarea problemelor curente din şcolile judeţului, a fost apreciată laudativ de Ministerul Educaţiei.

Inspectorul şcolar general Viorel Stan a primit calificativul „Foarte Bine” din partea şefilor săi direcţi din cadrul Ministerului Educaţiei, pentru activitatea desfăşurată în cursul anului şcolar trecut. Acelaşi calificativ a fost obţinut şi de cele două adjuncte ale sale, Elena Laiu şi Gabriela Banu, dar şi de Melania Pleşa, directorul Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională, şi de Lăcrămioara Secară, directorul Casei Corpului Didactic din Piatra Neamţ. „Toţi am avut punctaje de peste 90 de puncte”, a precizat inspectorul şcolar general Viorel Stan. Calificativele au fost primite prin fax, la sfârşitul săptămânii trecute.

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • ion 9 ani ago

    Cu siguranta activitatea domnului Stan a fost laudata , se vede si din poza ca este f obosit , a facut asa multe treburi CORECTE !