Prima paginăActualitateRoman

Fără curent şi fără presiune la apă

Dimensiune text

Marţi, preţ de aproximativ o jumătate de oră, romaşcanii au avut presiunea scăzută a apei de la robinet. În acelaşi interval de timp, o avarie a cauzat întreruperea furnizării energiei electrice.

Scenariul nu este o noutate, întrucât acelaşi lucru s-a întâmplat şi duminică seară. Astfel, lipsa curentului electric afectează şi funcţionalitatea altor servicii şi există riscul ca o pană de curent de proporţii mari să lase romaşcanii fără apă, chiar dacă autorităţile neagă acest scenariu. Marţi a fost afectată staţia de pompare de pe strada Alexandru cel Bun, pana de curent fiind resimţită pe mai multe străzi, inclusiv în Pietonalul Ștefan cel Mare şi bulevardul Roman Muşat.

Despre întreruperile de furnizare a energiei electrice în comunele din zona Roman – numai în satul Stejaru, din comuna Ion Creangă, fiind luni seara beznă absolută vreme de două ore – nu mai comentează nimeni: nici responsabilii EON, că tot nu-i deranjează nimeni, nici autorități care reprezintă interesele cetățenilor și cu atât mai puțin consumatorii, umiliți și ignorați mai ceva ca pe vremea comunismului, când nu se puteau comenta întreruperile de curent.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • inotator 8 ani

    Teo te rog suna la Eon si vb cu robotul…:) 🙂 🙂

  • Gaby 8 ani

    Rusine !!! Duminica seara, fara curent electric mai bine de 1(una) ora, si fara presiune la apa, imediat la 10 min dupa ce s-a intrerupt furnizarea cu energie electrica…. Dar ce?? mai conteaza pentru cineva??? Conteaza doar scumpirile si Recalcularile la Certificatele verzi, ca daca te uiti mai atent la o factura de 250 ron, din acesti bani vreo 60 ron sunt doar TVA si taxe care se duc la companie, in salariile lor „modeste” si alte cele …… Ar trebui sa traiasca si ei cu salariile de la un „privat” (SRL), sa vada atunci cum e sa-ti platesti facturile….