Prima paginăSocial

Fără apă pe mai multe străzi din Roman miercuri, din cauza unei avarii

Fără apă pe mai multe străzi din Roman miercuri, din cauza unei avarii

Dimensiune text

Compania Județeană Apa Serv SA a anunțat miercuri dimineață că, pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, identificată pe strada Ecaterina Teodoroiu din Roman, este pusă în situaţia de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în municipiul Roman miercuri, 17 februarie, în intervalul orar 10.00-17.00, urmând a fi afectați utilizatorii de pe străzile: Ecaterina Teodoroiu, Bogdan Dragoș, Ion Creangă și străzile adiacente acestora.

„Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele Apa Serv fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile. Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul Apa Serv care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu”, au precizat reprezentanții ApaServ.

Partajează articolul
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

COMENTARII

WORDPRESS: 1
 • Ciprian 7 luni

  Faceti ceva d-lor consilieri locali! Atata timp cat Apa Serv. va fi in subordinea CJNeamt, vom avea mereu probleme! Nu intervin la avarii pt. ca e sambata/duminica sau, n-au echipa de interventie, sau nu lucreaza noaptea sau, alte scuze. Nu-i ia nimeni la intrebari! D-le Samson, erati tare vocal si aveati multe solutii pe aceasta tema inainte de a fi ales viceprimar! Ce video frumos ati facut pe aceasta tema( lipsa apei potabile in Roman)! Ati reusit sa-i mintiti pe o parte dintre romascani sa va aleaga! Acum ce faceti? Ati trecut de partea puterii si va ocupati de acumulare de capital politic pt. urmatoarele alegeri? Ce motiv ar avea d-ul Arsene sa-i puna la punct pe reprezentantii Apa Serv? Avem primar liberal, majoritate de dreapta in CL deci, nu-l intereseaza ca romascanii/nemtenii raman fara apa! Asa a facut si in legislatura anterioara. Le-a dat aviz firmelor PSD pt. a scoata prundis din zona Pildesti pana ne-a lasat fara apa! Dupa aceea (adica dupa 2 luni fara apa potabila), ca sa capete capital politic, s-a prezentat drept salvatorul romascanilor! Atunci l-a avut pe d-ul Micu de partea lui! Oricum platim cea mai scumpa apa din tara; o platim de 2 ori pt. ca si apa de canal, inclusiv cea fluviala, au acelasi pret cu apa potabila. Reluati discutiile cu reprezentantii firmei de furnizare a apei din Iasi si scapati-ne de Apa Serv.! Ori ati numit membri PNL si USR in CA la Apa Serv si nu puteti renunta la aceasta firma?