Extragere specială a Loteriei bonurilor fiscale, pe 31 decembrie

Extragere specială a Loteriei bonurilor fiscale, pe 31 decembrie

Dimensiune text

 

loteria bonurilor fiscaleMinisterul Finanțelor Publice organizează o extragere specială a Loteriei bonurilor fiscale, sâmbătă, 31 decembrie 2016, cu prilejul Anului Nou, la care participă bonurile fiscale emise între 17 aprilie și 15 decembrie 2016, fără a fi necesară înregistrarea prealabilă a acestora într-o bază de date. Extragerea va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 17.30. Fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Prima etapă va avea loc sâmbătă, 31 decembrie, şi va consta în extragerea bilelor care vor desemna luna, ziua și valoarea bonurilor câștigătoare. Dacă numărul cererilor de revendicare depășește o sută, va fi organizată o a doua extragere, pentru desemnarea celor 100 de câștigători.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-urile Ministerului Finanțelor Publice, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al Loteriei Române.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate și de o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.

În situația în care, după finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista centralizatoare cuprinde cel mult 100 de cereri, premiul de un milion de lei este împărțit persoanelor care le-au depus, după verificarea autenticității bonurilor câștigătoare. Dacă în urma centralizării listei bonurilor fiscale pentru care s-au revendicat premiile se constată depășirea numărului maxim de 100 de cereri de revendicare, va fi organizată a doua extragere, în vederea determinării celor 100 de câștigători.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0