Prima paginăEconomie

Excedent bugetar pe anul 2019 la Primăria Roman. Pe ce se vor cheltui banii rămași?

Excedent bugetar pe anul 2019 la Primăria Roman. Pe ce se vor cheltui banii rămași?

Dimensiune text

 

Cei 21 de consilieri locali sunt convocați în prima ședință de Consiliu Local din acest an, o ședință de îndată, ce va avea loc miercuri, 15 ianuarie, de la ora 13.30. Pe ordinea de zi se află un singur proiect de hotărâre ce se referă la utilizarea excedentului bugetului local al anul 2019 în bugetul local pe anul 2020.

Excedentul bugetar al anului 2019 este în sumă de 2.962.000 de lei. Conform hotărârii de Consiliu Local ce va fi supusă dezbaterii, excedentul urmează să fie utilizat în totalitate, pentru finanțarea cheltuielilor secțiunii de dezvoltare al bugetului local pe anul 2020. Existența unui excedent bugetar înseamnă că administrația publică locală a încheiat anul fără facturi neachitate.

Printre proiectele enumerate la început de an de primarul Lucian Micu și care ar urma să fie realizate anul acesta, inclusiv cu banii din excedent, se numără: extinderea celei de-a treia benzi pentru fluidizarea traficului de pe strada Cuza Vodă, achiziția de semafoare auto și pentru pietoni, precum și a unor parcometre noi, crearea unei noi benzi în giratoriul de la „Favorit” sau extinderea străzilor Smirodava, Anton Pann, Energiei, Tineretului.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0