Prima paginăCultural

Eveniment cultural la Cercul Militar din Roman

Dimensiune text

Doctorul chirug Virgil Răzeșu va ține o conferință pe tema obezității și își va lansa ultimele două apariții editoriale.

 

 

Cercul Militar din Roman găzduiește duminică, 19 mai, începând cu orele 17.00, o manifestare culturală organizată în colaborare cu Societatea Culturală „Clepsidra” din Roman și Primăria municipiului Roman. Evenimentul va consta într-o conferință susținută de medicul chirurg Virgil Răzeșu, din Piatra Neamț, doctor în medicină, membru al Academiei Oamenilor de Știință din România, scriitor și director de editură.

Acesta își propune să abordeze o temă actuală și o problemă majoră de sănătate la nivel mondial și anume „Obezitatea – o problemă a lumii moderne”.

Pentru iubitorii de carte din Roman va fi un prilej să comunice cu omul care, atunci când nu scrie articole de specialitate, doctorul Răzeșu este autor de beletristică. Invitatul își va lansa cele mai recente apariții editoriale: „Umbra noastră cea de toate zilele” și „Glontele cu parfum de crini”, ambele apărute la Editura Răzeșu. Dacă prima carte vorbește despre Revoluție, securitate și secretele evenimentelor din 1989, cea de-a doua prezintă lumea teatrului, viața actorilor de pe scenă, cât și din spatele acesteia. Despre intenția autorului și conținutul lucrărilor vor vorbi Constantin Tomșa și preotul Cornel Paiu, președintele Societății Culturale „Clepsidra” din Roman. Evenimentul este inclus în seria de manifestări incluse în Zilele Municipiului Roman. Medicul Virgil Răzeșu a fost prezent și anul trecut la sărbătoarea orașului Roman.

[sam id=”3″ codes=”true”]

COMENTARII

WORDPRESS: 0