Prima paginăSport

Euro Impact a câștigat Cupa „1 Decembrie” la minifotbal

Dimensiune text

La festivitatea de premiere au participat deputatul Elena Udrea și primarul Laurențiu Dan Leoreanu. Mădălin Popa și Victor Mandea au primit trofeele individuale.

Euro Impact a câștigat sâmbătă, de Ziua Națională a României, Cupa „1 Decembrie” la minifotbal, o competiție ajunsă la ediția a patra. Campioană de toamnă și în Divizia A la minifotbal, organizată tot de Oz-er Golden, gruparea Euro Impact, condusă de Ionuț Dănilă, s-a dovedit a fi cea mai bună, la acest sfârșit de an, între cele din Roman.

În finala Cupei „1 Decembrie”, Euro Impact a învins cu 4-1 (0-0) pe Interamal. Partida nu a fost una chiar la discreția învingătoarei, după cum ar spune scorul. În prima sa parte, cele două echipe s-au tatonat fără să-și asume riscuri mari, deși au existat și câteva tentative de a deschide scorul, de ambele părți. În partea secundă, cei de la Euro Impact și-au luat inima în dinți și au întețit atacurile spre poarta adversă. Ca urmare, Victor Mandea a reușit să spargă nereușitele de până atunci și tot el a majorat scorul la 2-0. Celelalte goluri ale învingătoarei au fost marcate de Enea și Mătase, Vasile Lefter fiind autorul golului celor de la Interamal.

Euro Impact: Gabi Chelaru, Sorin Tudose, Iulian Mătase, Sergiu Andor, Bogdan Tiron, Cristi Ciobanu, Daniel Parnica, Marius Ungureanu, Victor Mandea, Cătălin Enea. Din lot mai face parte și Cristi Movileanu, care nu a jucat. Manager: Ionuț Dănilă.

Interamal: Marius Cozma, Radu Gheorghian, Ciprian Țigănuș, Bogdan Marin, Victor Rus, George Sofrone, George Tăbăcaru, Vasile Lefter, Aurel Olariu, Ciprian Bejenaru, Adrian Drăgușanu. Manager: Adrian Ioja.

În finala mică, ABC Wood a învins Brodo Construct cu 8-5. Din prima echipă au făcut parte componenții SCM Petrotub Roman Mădălin Popa și Cătălin Lupușoru, precum și antrenorii lor Iosif Susanu și Gabriel Țapu, iar în cea de a doua au jucat alți doi fotbaliști de la SCM Petrotub, Ioan Harbuzaru și Ovidiu Petrila.

 

Festivitate de premiere cu deputatul Elena Udrea și primarul Laurențiu Dan Leoreanu

 

La scurt timp după încheierea finalei, în arena Oz-er Golden au sosit deputatul Elena Udrea și primarul municipiului Roman, Laurențiu Dan Leoreanu, participanți activi la festivitatea de premiere. Toți cei aflați pe teren au profitat de prilej pentru a fi pozați cu cele două cunoscute figuri ale politicii românești actuale. Elena Udrea și Laurențiu Dan Leoreanu i-au felicitat pe învingători și pe participanții la competiție și le-au urat toate cele bune în prag de sărbători, cu o săptămână înainte de alegeri.

La Cupa „1 Decembrie” s-au mai înmânat premiile pentru cel mai tehnic jucător, care i-a revenit lui Mădălin Popa, respectiv golgheter, Victor Mandea.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0