Eroii Revoluției din 1989, comemorați la Roman

HomeSocial

Eroii Revoluției din 1989, comemorați la Roman

 

Vineri, 22 decembrie, eroii Revoluției din 1989 au fost comemorați la Roman. Autoritățile locale nu au dorit să lase să treacă în uitare această zi, când, în urmă cu 28 ani, a început Revoluția pentru eliberarea țării de sub comunism. Și Romanul are un erou, pe Fănel Ciupitu, care și-a pierdut viața la evenimentele din 22 decembrie 1989.

După slujba de pomenire, conducerea Primăriei, cea a Armatei și a Asociației Revoluționarilor au depus coroane de flori la mormântul subofițerului Fănel Ciupitu, care a murit împuşcat, la numai 33 de ani, la Buzău, pe când era era plutonier în cadrul ansamblului artistic al Armatei din Buzău. Fănel Ciupitu a fost împușcat, în incinta comandamentului, pe 23 decembrie 1989.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • se impune o rectificare ,la lovitura de stat din 1989 cand o mana de criminali in frunte cu ion iliescu si camarila sa dan iosif ,gelu voican voiculescu , si restul puloveristilor au executat cu sange rece un presedinte in exercitiu ,sotia acestuia si inca o mie si ceva de romani nevinovati pentru a legifera ca este vorba de o ,,revolutie „,si nu de o lovitura de stat ,in acele zile am fost cu arma in mana si asteptam alarma ,,stefan cel mare „,care era alarma de razboi ,in asa ceva doreau criminalii sa ne bage sa ne distrugem uni pe altii si ei sa culeaga tot dupa,dar nu se gaseste unul sa zica pe sleau ma refer la autoritati ,caci se gandesc ca isi pierd painea alba pe care o mananca datorita sangelui varsat inutil as spune eu ,deoarece cei iesiti atunci in strada ,doreau altceva decat ce este acum ,dar asta e suntem pe maini ,,bune”,la conducere la orice nivel !!!