Energizează-te cu păcănele cu fructe de top

HomeAdvertorial

Energizează-te cu păcănele cu fructe de top

Orice jucător de păcănele își dorește să simtă că trăiește la maximum atunci când intră într-o sală de jocuri sau pe o platformă special dedicată acestora. De aceea companiile care creează astfel de produse își dau mereu silința să scoată pe piață cele mai distractive jocuri cu cele mai mari șanse de a atrage amatorii de jocuri de noroc de oriunde. 40 Super Hot este un asemenea produs care îi face pe toți jucătorii să se bucure la fiecare rotire, indiferent dacă este câștigătoare sau nu.

Oferit de deja celebrii creatori de jocuri, EGT, 40 Super Hot a fost lansat în 2014. În cei aproape 10 ani de la lansare a reușit să îi încânte pe mulți jucători atât prin mecanică sa, cât și prin designul oferit. Jocul își ia numele de la cele 40 de linii de câștig fixe, care se pot aplica asupra celor 5 coloane, fiecare având 4 simboluri disponibile. Astfel, jucătorul are foarte multe opțiuni pentru combinații la dispoziție. În plus, utilizarea graficii cu accente vintage este încă un plus al jocului. Acesta folosește imagini cu fructe că un fel de omagiu nostalgic adus jocurilor de tip păcănele din trecut. Însă dincolo de acest lucru, jocul oferă și multe îmbunătățiri față de jocurile vechi. În schimb, grafica și animațiile folosite de producătorii jocului sunt dintre cele mai bune de pe piață, ajutându-i pe jucători să trăiască fiecare clipă la maxim și să găsească ceva nou și interesant la acest joc de fiecare data când îl pornesc sau când se aşează în fața lui într-o sală de jocuri.

O astfel de îmbunătățire pe care 40 Super Hot o aduce este cea a simbolurilor suplimentare pe care le folosește în diferite combinații. Dacă în trecut nu existau tot felul de multiplicatori sau alte feluri de a spori șansele de câștig, astăzi, jocul oferă o serie foarte mare de astfel de opțiuni. Spre exemplu, celebrii șeptari pot răsplătii jucătorul cu până la 20.000 de credite. Însă cel mai important simbol este cel al stele. Aceasta poate ajuta atât la sporirea câștigurilor atunci când este corelată cu alte simboluri însă poate oferi și cel mai mare câștig posibil jucătorului. 5 stele înseamnă 400.000 de credite. În plus, combinațiile de cărți folosite la alte funcții au și ele afișate jackpoturile totale. Astfel, orice jucător poate, în orice moment, să știe cât poate câștiga. În acest mod acesta sunt motivați să joace în continuare și să-și testeze norocul.

Un alt mare avantaj al jocului 40 Super Hot, pe lângă posibilele combinații câștigătoare, este jocul de Jackpot. Mulți fani ai jocurilor de noroc sunt deja familiarizați cu sistemul de joc al acestuia. Ideea este de a alege 3 cărți din 12 oferite cu fața în jos, astfel încât să fie toate de același simbol. Și aici cei de la EGT au venit cu nişte îmbunătățiri deosebite. Astfel, exista opțiunea jackpot-ului progresiv. Asta înseamnă că jucătorul poate vedea în timp real cât poate câștiga în funcţie de simbolurile cărților alese și mai ales care este cea mai bună combinație. În plus, jocul mai oferă deja celebra funcție de dublaj a sumelor câștigate. Această funcție permite dublarea sumelor cu ajutorul ghicirii culorii unei cărți de joc. Deși nu garantează nimeni dublarea sumei puse în joc, mulți jucători aleg să își testeze atât viteza de reacție cât și instinctele, alegând aceasta funcție atunci când aceasta este activă.

În afara de aceste caracteristici jocul în sine este unul cât se poate de ușor de folosit, în special pentru jucătorii care nu au atât de multă experiență în ceea ce privește pacanelele. Aceștia pot exersa atât în modul demo cât și pe sume mai mici pe acest joc, până când sunt pregătiți să facă pasul spre alte jocuri sau spre sume mai mari. Mecanica este cât se poate de simpla și îi poate ajuta pe mulți să înțeleagă cum se pot distra folosind astfel de jocuri. Tocmai din acest motiv este unul din cele mai populare de la noi din țară. Cu o rată de câștig medie, acest joc deși pare foarte simplu este unul foarte distractiv, care a ajutat mulți oameni de-a lungul timpului să se relaxeze și chiar să câștige sume impresionante de bani.

Comentarii

WORDPRESS: 0