Prima paginăActualitateRural

Elevii urgentează reabilitarea DJ 207A

Dimensiune text

Autorităţile judeţene intervin pentru reabilitarea unui kilometru din drumul Bîra – Boghicea.

Drumul judeţean DJ 207A între Bîra şi Boghicea este în lucru pe o lungime de un kilometru. Aflat în administrarea Consiliului Judeţean, DJ 207A a intrat într-un program de modernizare care a început anul trecut. „Reabilitarea drumului judeţean a debutat anul trecut, cu turnarea primului strat de asfalt. Următorul covor asfaltic nu a fost aplicat pe toată lungimea drumului. Porţiunea pe care nu s-a intervenit, pe o distanţă de un kilometru, a început să se degradeze”, a declarat Eugen Mihai, primarul comunei Boghicea.drum2

Degradarea s-a accentuat şi din cauza izvoarelor de apă subterane existente în zonă, motiv pentru care specialiştii din cadrul Consiliului Judeţean au decis montarea unor „filtre”. „Aceste «filtre» presupun aşezarea unor straturi din pietriş care să nu permită apei să se infiltreze în covorul asfaltic. Eu am avertizat Consiliul Judeţean în mai multe rânduri despre necesitatea finalizării lucrării. Aceste cratere din drumul judeţean îngreunează circulaţia. Pe acest drum circulă şi autobuzul care duce elevii la şcoală”, a motivat urgenţa primarul comunei Boghicea.

Conform declaraţiei primarului Mihai, reprezentanţii autorităţilor judeţene au spus că lucrarea este în grafic şi că urmează să fie finalizată în luna octombrie.

Mulţumim cititorilor noştri pentru că ne-au atras atenţia asupra acestui subiect.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0