Elevii și profesorii romașcani de excelență, premiați în cadrul Zilelor Municipiului

HomeSocial

Elevii și profesorii romașcani de excelență, premiați în cadrul Zilelor Municipiului

Joi, 19 mai, în cadrul ediției din acest an a Zilelor municipiului Roman, a avut loc tradiționala Gală a Excelenței în Educație, în Sala „Nicolae Manolescu Strunga” din cadrul Primăriei Roman. Cu acest prilej, primarul Leonard Achiriloaei a premiat elevii și profesorii coordonatori care au obținut rezultate meritorii la faza finală a olimpiadelor și concursurile naționale, dar și proiectele școlare ale unităților de învățământ din oraș.

„Gala excelenței în educație, începută ca un vis îmbrățișat de oameni care iubesc Romanul, continuă să rămână un punct de referință în programul zilelor municipiului nostru și să strângă împreună profesori, elevi și părinți. În acest an, pe lângă premierea nominală a fiecărui olimpic, am scos în evidență și anumite proiecte reprezentative implementate la nivelul unităților de învățământ. Pentru dorința de progres, pentru munca neobosită a cadrelor didactice și rezultatele remarcabile obținute, vă mulțumesc tuturor, vă felicit, vă încurajez și vă susțin spre performanță!”, a transmis cu acest prilej primarul Leonard Achiriloaei.

Listele premianților ediției din acest an a Galei Excelenței în Educație pot fi citite în continuare sau pot fi accesate la acest link.

Gala-Excelentei-in-Educatie-2022

 

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0