Prima paginăSocial

Elevii Liceului „Vasile Sav”, alături de copiii de la Centrul Școlar pentru Educaţie Incluzivă

Elevii Liceului „Vasile Sav”, alături de copiii de la Centrul Școlar pentru Educaţie Incluzivă

Dimensiune text

 

Copiii de la Centrul Școlar pentru Educaţie Incluzivă din Roman au primit oaspeţi cu ocazia zilei de 1 Iunie. Elevii de la Liceul Tehnologic „Vasile Sav” din Roman au petrecut câteva momente minunate în mijlocul copiilor de la Centru, sărbătorind împreuna cu ei ziua de 1 Iunie. Activitatea intitulată „Candoare şi Speranţă” face parte dintr-un proiect mai amplu, „Generozitate şi Speranţă”, înscris în Calendarul activităţilor judeţene în anul şcolar 2015 – 2016. Profesorii care s-au implicat în organizarea activităţii au fost: Liliana Aniţei, Mihaela Antofie, Cosmina Ciurea şi Olivia Ciocan, alături de copiii claselor a X-a E, a XI-a D, a X-a B şi a IX-a F.

„Activitatea a avut ca scop să dezvolte iniţiative de voluntariat în rândul adolescenţilor, să-i facă mai sensibili faţă de copiii mai puţin norocoşi. Pe parcursul câtorva ore, copiii de la Centru au participat la concursuri de desene, au pictat, au realizat colaje şi au fost răsplătiţi cu multe dulciuri, de ziua lor”, a declarat profesor Liliana Aniţei.

„Ni s-au alăturat iniţiativei un grup de tineri din cadrul Asociaţiei Tineretului ONU din România – Club Roman, reprezentată de Rareş Gălbează, Denis Pal şi Șerban Petrariu, elevi ai Liceului Tehnologic «Vasile Sav». Activitatea nu s-ar fi putut desfăşura fără sprijinul unor sponsori inimoşi şi sensibili, cărora dorim să le mulţumim pe această cale”, a declarat profesor Mihaela Antofie.

vsav-candoare-si-speranta-03

vsav-candoare-si-speranta-02

vsav-candoare-si-speranta-01

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0