Elevii cu mediile cele mai mari la Evaluarea Națională și Bacalaureat, răsplătiți cu 1.000 de lei

HomeSocial

Elevii cu mediile cele mai mari la Evaluarea Națională și Bacalaureat, răsplătiți cu 1.000 de lei

 

 

Marți, 21 august, în cadrul ședinței de Consiliu Local Roman, la care au fost prezenți toți cei 21 de aleși, a avut loc festivitatea de premiere a elevilor care s-au clasat pe primele cinci locuri la examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat.

Primii cinci cei mai buni elevi romașcani la examenul de Evaluare Națională sunt: Iarin-Cristian Bârgăoanu, Diana-Elena Manolache, George Husaru-Nechita, Darius Ghercă și Victor Gabriel Grigoraș. Primii cinci elevi cei mai buni la ediția din vară a Bacalaureatului sunt: Laura-Elena Cozma, Andrei David, Otilia Vasilica Calfa, Ioana Diana Plai și Sergiu Victor Tălmăcel. Aceștia au primit câte un plic cu suma de 1.000 de lei și au fost felicitați de primarul Lucian Micu: „Alături de consilierii locali, i-am premiat astăzi pe elevii care au obținut cele mai mari medii la Evaluarea Națională și Bacalaureat. Ei sunt modele pentru tânăra generație și nu numai și mă bucur că pot, la rândul meu, să le mulțumesc și să-i încurajez să continue acest parcurs al educației, care în mod sigur le va aduce numeroase oportunități în viitor. În felicit în primul rând pe acești copii înțelepți și silitori, le mulțumesc cadrelor didactice care i-au îndrumat și mă înclin în fața părinților care pun preț pe importanța de a-i ajuta pe copii să aleagă un drum drept în viață”.

Anual, administrația publică locală intenționează să aloce o sumă de bani din bugetul local pentru a-i recompensa pe elevii romașcani care au trecut cu brio peste examenele naționale. De altfel, de Zilele Romanului, și ceilalți elevi cu rezultate bune la concursurile naționale și profesorii îndrumători sunt și ei răsplătiți cu premii în bani.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 1