Prima paginăSocial

Elevi romașcani calificați la Olimpiada națională de limbi clasice

Elevi romașcani calificați la Olimpiada națională de limbi clasice

Dimensiune text

 

Inspectoratul Școlar Județean Neamț informează că la etapa națională din acest an a Olimpiadei de limbi clasice s-au calificat șase elevi care vor reprezenta județul Neamț. Olimpiada națională de limbi clasice, ediția 2020, se va desfășura la Târgu Jiu, în perioada 9 – 11 aprilie.

La Limba latină, la etapa națională s-au calificat: Daria Roșu (clasa a IX-a), Iulia Marilena Ursariu (clasa a XI-a) și Violeta Elena Coroiu (clasa a XII-a), eleve ale Colegiului Național „Roman-Vodă”, îndrumate de profesor Nicoleta Tudor, și Andrei Anușca (clasa a X-a), elev al Colegiului Național „Ștefan cel Mare” din Tîrgu Neamț, îndrumat de profesor Mihaela Drăgănescu.

La Limba greacă veche, la etapa națională s-au calificat: Emanuel Iosub (clasa a IX-a) și Alexandru Enachi (clasa a X-a), elevi ai Liceului Teologic „Episcop Melchisedec” din Roman, îndrumați de profesor Anamaria Irina Stoica.

„Îi felicităm, deopotrivă, pe elevii calificați și pe profesorii lor și le dorim mult succes!”, a transmis profesor Mihai Obreja, inspector școlar general al ISJ Neamț.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0