Elevi din Săbăoani şi Gherăeşti, la etapa naţională a concursului „Impuls Perpetuum”

HomeSocial

Elevi din Săbăoani şi Gherăeşti, la etapa naţională a concursului „Impuls Perpetuum”

 

ChimieSâmbătă, 28 mai, s-a desfăşurat etapa judeţeană a Concursului de fizică-chimie pentru elevii din mediul rural „Impuls Perpetuum” – pentru clasele a VI-a, a VII-a şi a VIII-a. Trei şcoli din Neamţ au găzduit etapa judeţeană: Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” Săbăoani, Școala Gimnazială „Prof. Gheorghe Dumitreasa” Girov şi Școala Gimnazială „Gheorghe Săvinescu” Crăcăoani. 91 de elevi au participat la etapa judeţeană a concursului: 34 la clasa a VI-a, 41 la clasa a VII-a şi 16 la clasa a VIII-a. Evaluarea lucrărilor s-a desfăşurat la Școala Girov, fiind implicaţi 38 de profesori evaluatori de fizică-chimie.

Lotul judeţului Neamţ care va participa la etapa naţională, în perioada 7-11 august, la Călăraşi, va fi format din: Bogdan Mihai Cobzaru, elev în clasa a VI-a la Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” Săbăoani, pregătit de profesor Angela Vacaru, Roxana-Adela Enăşoaie, elevă în clasa a VII-a la Școala Gherăeşti, pregătită de profesor Ana Cecilia Tihulcă, şi Iulian Tomovici, elev în clasa a VII-a la Liceul Tehnologic Petricani, pregătit de profesor Carmen Adiaconiţei.

„Felicitări tuturor elevilor care au participa la etapa judeţeană, profesorilor, şi mult succes la etapa naţională”, a declarat profesor Cristinel Secară, inspector şcolar de fizică în cadrul Inspectoratului Școlar Judeţean Neamţ.

 

Comentarii

WORDPRESS: 0