Prima paginăEducatie

Eleve din Gherăeşti şi Barticeşti, câştigătoare ale olimpiadei „Universul cunoaşterii prin lectură”

Dimensiune text

Luiza Croitoru (foto, alături de profesoara Mariana Ignat), de la Școala Gimnazială din Gherăeşti, a câştigat olimpiada „Universul cunoaşterii prin lectură” la clasa a V-a. Alexandra-Iulia Lupu, de la Școala Gimnazială din Barticeşti, a câştigat concursul la clasa a VI-a. 

Luiza Croitoru, elevă în clasa a V-a la Școala Gimnazială din Gherăeşti, a câştigat olimpiada „Universul cunoaşterii prin lectură”, etapa judeţeană, care a avut loc pe 28 februarie. Luiza Croitoru a obţinut un punctaj de 97 de puncte, clasându-se pe primul loc la clasa a V-a. Concursul a fost destinat copiilor din mediul rural de la clasele V-VIII.

Rezultatul Luizei a adus multă bucurie în Școala Gimnazială din Gherăeşti. „Luiza este o elevă foarte sârguincioasă, are un mare potenţial creativ şi este pasionată de limba şi literatura română. Abordează cu multă uşurinţă toate disciplinele şcolare, nu doar limba şi literatura română, şi are rezultate pe măsură. Ne bucură mult rezultatul obţinut la olimpiadă de Luiza, dar ne obligă să fim şi mai buni anul viitor”, a spus profesoara Laura Daniela Bârgăoanu, directorul Școlii Gimnaziale din Gherăeşti.

Eleva a fost pregătită de profesoara Mariana Ignat, pensionară, care îşi continuă activitatea didactică la şcoala din Gherăeşti. Fost director al Școlii Gimnaziale din Tămăşeni, profesoara Mariana Ignat continuă să formeze şi să şlefuiască caractere. „Suntem norocoşi că o avem printre noi pe profesoara Mariana Ignat. Este un dascăl dedicat acestei profesii şi iubeşte copiii. Continuă să-şi desfăşoare activitatea didactică cu profesionalism şi seriozitate şi obţine rezultate care arată dăruirea şi implicarea în actul educaţional”, a mai spus directorul Școlii Gimnaziale din Gherăeşti.

La clasa a VI-a, etapa judeţeană a olimpiadei „Universul cunoaşterii prin lectură” a fost câştigată de Alexandra-Iulia Lupu  de la Școala Gimnazială din Barticeşti – locul I (98 de puncte).

COMENTARII

WORDPRESS: 0