HomePolitica

Elena Udrea vrea să fie președinte

Deputatul de Roman și-a anunțat candidatura pentru șefia PDL. Primarul Leoreanu ar putea fi cooptat în conducerea PDL.

 

 

Elena Udrea (foto), deputatul Colegiului nr. 4 Roman – Ion Creangă, a anunțat, marți, că va candida pentru președenția Partidului Democrat Liberal. Aceasta a spus că dorește să candideze pentru că are susținerea colegilor din teritoriu și pentru a nu mai permite adversarilor PDL să spună că este un partid mort. „Candidez pentru PDL, nu împotriva cuiva, candidez pentru viitorul partidului. Sper să avem parte de o competiție frumoasă, și nu de o dispută„, a afirmat Elena Udrea. Aceasta a precizat că în PDL este nevoie de o echipă și de o viziune. În opinia deputatului de Roman, candidatura la președenția PDL este un semnal pentru electoratul feminin și pentru cel tânăr: „Poate e momentul ca, într-o competiție reală, în România, să intre o femeie și să câștige„.

Candidatura Elenei Udrea reprezintă o ocazie pentru primarul Laurențiu Dan Leoreanu, președintele PDL Roman, de a fi ales într-o funcție din vârful partidului, având în vedere că primarul municipiului Roman a contribuit în mare măsură la succesul Elenei Udrea în campania electroală din luna decembrie. „Știam de intenția doamnei Udrea. De altfel, dumneaei va veni la Roman, la sfârșitul acestei săptămâni, și vom discuta în detaliu despre acest lucru. Eu cred că are toate șansele să câștige competiția pentru președenția PDL fiindcă este dinamică, se înțelege bine cu colegii de filială. Referitor la propunerile care mi s-au făcut, încă mă gândesc„, este de părerere Laurențiu Dan Leoreanu.

În luna ianuarie, Elena Udrea a spus despre primarul municipiului Roman că este „un om politic credibil, este un primar de 70% și trebuie să facă politică la vârf. Locul lui este în conducerea PDL„.

Congresul PDL pentru alegerea noii conduceri a partidului se va desfășura pe data de 23 martie.

Comentarii

WORDPRESS: 7
 • prostul satului 11 ani ago

  Coana Udrea ce zice de : http://www.ziarulderoman.ro/32529/proiect-controversat-la-30-de-kilometri-de-roman/#comment-9259 cum ajuta marea familie romasca sa opreasca acest proiect?

  • dan ardeleanu' 11 ani ago

   crezi ca a interesat-o vreodata sa ajute romanul ? tot timpul si-a urmarit scopul personal , romanul a fost doar o parghie pentru cucoana blonda sa scape de ghilotina…dar pare-se ca doar si-a amanat putin sentinta…

 • Leoreanu stie foarte bine:in politica nu se fac,niciodata,cadouri!

 • Asanat 11 ani ago

  Noi ceilalti 30% ii dorim succes domnului primar si un birou de lucru pe Modrogan in mijlocul smecherilor de bucuresteni unde PDL-ul n-a mai avut rezonanta de la Basescu incoace.

 • taunul 11 ani ago

  Stimata dopamna UDREA in campania dvs. electorala alaturi de som. PRIMAR LEOREANU DAN LAURENTIU ati batut moneda pentru ‘; UN OM PENTRU OAMENI; acum sunt profund dezamagit de faptul ca, in momentul cand doresti sa stai de vb. cu domnul; primar ne intampinam cu grave probleme de acces la domnia sa.Mai usor putem obtine o audienta la; DUMNEZEU; decatla domnia sa doresc totusi daca se poate sa semnalez un caz cutremurator , un caz social cu grave probleme de viata as putea spune familie care se chinuie de mult timp sa stea de vb cu domnaia sa . acesta familie se loveste de ; CERBERI; din primarie care pur si simplu taie di fasa ori ce contact cu domnul PRIMAR. Rog daca se poate sa sa faca auzit acest apel pentru ca acesta familie sa poate abtine o audienta la domnul PRIMAR. Numele acestei familii este CIOBANU MIHAIELA DIN ROMAN .ajutorul dvs este mai mult decat bine venit haideti sa ajum,a acesta familie pentru a obitne o audienta la domnia sa.

  • Gore banditu' 11 ani ago

   Ma, Taune, ma ! Invata ma sa scrii romaneste, ca daca la fel vorbesti si la dom.primar, cine Dumnezeu sa te inteleaga ? Du-te si repeta clasele primare apoi revino…te asteptam cu drag…pa !

 • comentator 11 ani ago

  un zambet gretzos pe fata cucoanei