Prima paginăNeamt

Elena Udrea este invitată să candideze în Neamț

Dimensiune text

* președintele PDL Neamț, Gheorghe Ștefan, și președintele PDL Roman, Laurențiu Dan Leoreanu, confirmă invitația transmisă fostului ministru Elena Udrea de a candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie pe un colegiu din județ *
Miercuri, la Piatra Neamț, președintele PDL Neamț, Gheorghe Ștefan, și președintele PDL Roman, Laurențiu Dan Leoreanu, au participat la o conferință de presă privind lista candidaților acestei formațiuni politice pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.

 

 

Cu această ocazie, a fost confirmată lansarea unei invitații din partea președintelui PDL Neamț către fostul ministru al Dezvoltării și Turismului, Elena Udrea, referitoare la o candidatură a acesteia pe unul din colegiile din județul nostru. Cel mai probabil, Elena Udrea ar avea rezervată candidatura pe colegiul 4, în locul deputatului PDL Marius Neculai.

Deocamdată, se fac analize la nivelul întregului județ, pe fiecare colegiu în parte, astfel încît lista finală a candidaților să includă persoane competente, profesioniste, care să sprijine în mod real comunitatea. Se poartă negocieri cu țărăniștii, cu reprezentanții Noii Republici și ai Forței Civice privind locurile pe care le vor avea pe colegiile din județ, iar în jurul datei de 15 octombrie va fi definitivată lista candidaților Alianței Noua Dreaptă pentru colegiile din județul Neamț. Președintele PDL Neamț, Gheorghe Ștefan, a transmis o invitație fostului ministru al Dezvoltării și Turismului, propunîndu-i să candideze pe unul din colegiile din Neamț, iar acum este așteptat răspunsul Elenei Udrea pe această temă. Invitația a fost transmisă ca urmare a sprijinului nemijlocit acordat de Elena Udrea pentru realizarea unor proiecte deosebite în județul nostru. De obicei, politicienii îi uită pe cei care le acordă sprijinul, dar acesta nu este și cazul nostru. Ne dorim pe listele de candidați oameni care să ne reprezinte cu adevărat în forul național, care să fie competenți și care au dovedit că pot face și că vor face lucruri bune pentru comunitate„, a spus președintele PDL Roman, Laurențiu Dan Leoreanu.

Gheorghe Ștefan a confirmat că i-ar face plăcere să o susțină pe Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării și Turismului, la parlamentarele din 9 decembrie: „Am fi onorați dacă doamna Udrea ar alege să candideze pe un colegiu din Neamț. Este ministrul care, după ’90, a făcut cel mai mult pentru județul Neamț. Proiectele care au fost în județ s-au derulat sub egida Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului„. Gheorghe Ștefan a spus că îi va oferi Elenei Udrea posibilitatea de a alege colegiul din Neamț în care dorește să candideze.

Președintele PDL Roman, Laurențiu Dan Leoreanu, și-a anunțat, de asemenea, sprijinul pentru fostul ministru: „Deputatul Marius Neculai este un om de echipă, cu care am lucrat și am relaționat foarte bine, dar proiectele de pe colegiul 4, inclusiv pe Roman, în proporție de aproape 90% au fost susținute de doamna ministru Udrea și s-au derulat în perioada 2008-2012. Venirea doamnei Udrea în Neamț ar fi o onoare pentru noi. Toate demersurile noastre ar fi rămas fără efect dacă nu s-ar fi adresat unui om receptiv și implicat. Am făcut lobby și o bună echipă cu Marius Neculai și sperăm să rămînem în echipă, domnia sa fiind în cărți pentru o funcție executivă„.

 

PDL Neamț are propuneri de candidați

PDL Neamț a trimis la București, cu ceva vreme în urmă, propuneri pentru cei șase parlamentari pe care îi are acum pe funcții: Toader Mocanu – senator – colegiul 1 (Piatra Neamț – Roznov), Stelian Ghiță – colegiul 1 deputați (Piatra Neamț – Nord), Mihaela Stoica – colegiul 2 deputați (Piatra Neamț – Sud), Marius Neculai – colegiul 4 deputați (Roman și comuna Ion Creangă), Adrian Rădulescu – colegiul 6 (zona rurală Nord-Est), Marius Rogin – colegiul 7 (zona Tîrgu Neamț).

Potrivit lui Gheorghe Ștefan, aceste candidaturi vor fi completate cu Claudiu Stafie – pentru colegiul 3 deputați (zona Roznov), Dionisie Dumitrașcu pentru colegiul 5 deputați  (zona rurală Roman) și Mircea Pintilie – pentru colegiul 8 deputați (Valea Bistriței și Valea Bicazului). Pentru Senat, în colegiul 2 (zona Roman) va candida Simion Maftei, iar în colegiul 3 (zona de Vest și Nord-Vest) este propus Laurențiu Dulamă.

Gheorghe Ștefan a mai spus că în două dintre colegii vor candida reprezentanți ai aliaților de la PNȚCD, Forța Civică și Noua Republică. „Unul va merge către cei de la PNȚCD și Forța Civică, iar al doilea va merge către cei de la Noua Republică. Discuțiile s-au purtat pentru colegiile 3 și 6 de deputați, dar va trebui să vedem și ce își doresc ei. Pentru colegiul 6 nu există nici o problemă, deoarece domnul Adrian Rădulescu nu va mai candida pentru o funcție de parlamentar, calitațile sale recomandîndu-l pentru o funcție executivă„, a adăugat președintele PDL Neamț.

COMENTARII

WORDPRESS: 57
 • cristina 9 ani

  opinie. de ce udrea la Roman?… domnul stefan, ca un mare domn, de piatra neamt… nu ii poate asigura aceste-i femei, de Bucuresti, un loc in colegiu, langa gondola domniei sale…. de ce sa rada un intreg popor romanesc de noi romascanii… in Roman, chiar nu se gaseste nimeni capabil, sa candideze pentru colegiul 4… sa fim seriosi!.. noi romascanii suntem prea saraci, sa acceptam… cuvinte dulci de la aceasta femeie?!… chiar noi, romascanii, nu avem coloana vertebrala?!…

  • ionut dinu 9 ani

   foarte ADEVARAT!..E plin orasul de nulitatile promovate de stimatul nostru primar…sa mai fim intoxicati de aceasta patachina pe tocuri?..e revoltator!sa o invite la piatra neamt pe lenuta si sa o plimbe pe petricica…dar la Roman NUUUUUUUUUUUU!
   Avem si noi un cuvant de spus..sau nu avem?

   • Oviss 9 ani

    Ionut Dinu, inseamna ca tie iti este straina notiunea de munca mai precis cred ca in zona nu am avut pana acum pe cineva care sa ne reprezinte cu adevarat dar sa mai si faca investiii, sa aduca proiecte, fonduri europene.. locuri de miunca….. Din cate stiu Udrea a facut asta si pot da cateva exemple:
    „În cadrul programelor finațate din fonduri guvernamentale, Elena Udrea, în calitate de ministru, a alocat sume consistente pentru dezvoltarea infrastructurii edilitare și de turism în județul Neamț. În domeniul turismului, este vorba de telegondolă, telescaun, trasee turistice, partii de schi și săniuș, instalație de zapadă artificială pe masivele Cozla și Pietricica din Piatra Neamț, precum și de 2 baze salvamont, 2 refugii montane și 10 trasee turistice. Pe partea de infrastructură edilitară, ministrul Udrea a finanțat modernizarea și reabilitarea a 146 km de drum județean și de interes local din Neamț, rețele noi de apă în 15 localități și consolidarea a 3 poduri. Sub semnătura de ministru a Elenei Udrea, în județul Neamț au fost deasemenea construite 200 de locuințe sociale, 40 de locuințe sociale pentru chiriași evacuați în Roman, 1 bazin de înot, 5 săli de sport și 646 locuințe ANL.”

    Acum te intreb, de ce n-ai vrea sa ne reprezinte Udrea, daca a facut numai bine la noi in zona? Si daca imi raspunzi vino te rog cu argumente solide.

   • Anina 9 ani

    de ce esti rautacios ionut si nu te uiti intai in jurul tau sa vezi daca Elena a facut ceva ? eu ma uit si vad atatea … ce daca este frumoasa , aranjata si dichisita ? O incurca cumva aceste lucruri sa faca in continuare bine aici in partea noastra de tara ? eu nu cred , hai mai bine sa lasam rautatile si sa fim realisti !

  • Marius 9 ani

   Mai femeie pai numai prostii pot rade de un politician harnic care nu si-a batut joc de functia pe care a avut-??? Oamenii normali pot rade sau badjocori pe lenesi, hoti si puscariabili asa cum sunt cei de la U S L in frunte cu Dragnea. Elena Udrea a investit foarte mult in judetul nostru, proiectele ei toate fiind finalizate…nu au fost lasate de izbeliste cum fac altii. Asa ca poti sa razi cat vrei, uite ce am gasit pe site-ul MDRT-ului:”Proiectele contractate în județul Neamț în mandatul de ministru al Elenei Udrea, au valoarea de 541,17 milioane lei, din care 342,78 milioane lei reprezintã fonduri europene. Sumele contractate au fost repartizate astfel: 105 milioane lei pentru proiecte de dezvoltare urbanã în Piatra nramț și Roman, 118 milioane lei pentru infrastructura de transport din județ, 125 milioane lei pentru infrastructurã socialã, 44 milioane lei pentru mediul de afaceri și 150 milioane lei pentru infrastructura si promovare turisticã.”

   • dinu 9 ani

    Caposule!…Aici e vorba de principiu, de onoare…de contra candidat, adica de un om care nu trebuie NEDREPTATIT!Esti greu de cap..Domnul Marius Neculai nu merita asta!!!!!!!!!!!!Daca era vorba de altcineva…poate.Dar Elena Udrea nu poate sta in balanta cu acets OM..Si apoi de ce nu candideaza cu o nulitate de la Piatra Neamt…nu cu Omul nostru?..decand trebuie sa renuntam la valorile noastre pentru jocul politic al unor politicieni hrapareti?

  • alina horobet 9 ani

   stimate dle Leoreanu,
   v am votat mereu din respect pt ceea ce se vede in oras de cand sunteti primar..nu pt ceea ce nu se vede…asadar,daca s ar duce Marius care e romascan de al nostru si stie cel mai bine problemele noastre ,de ce nu s ar aproba in continuare proiectele???nu inteleg…si cred ca toti romascanii care va stimeaza si v au votat vor sa stie asta!.

   pai daca e pe asa atunci adio PDL…inseamna ca pana la urma ceea ce nu se vede controleaza ceea ce se vede ….E RUSINOS!

  • sanda 9 ani

   tocmaasta ,daca ati avea putyin creier si v-ati documenta…nu cu gura deschisa in fata tv-ului uitandu-va la haznalele anteniste locale ati vedea realizarile ei.

  • filip 9 ani

   @cristina Udrea merita sa candideze la noi pentru ca este de apeciat pentru lucrurile realizate ! Si sunt sigur ca va castiga deoarece are proiecte finalizate nu lasate in paragina!

 • Vasile 9 ani

  Stimati Romascani din marea familie cum zic unii, oare o putem sustine pe aceasta doamna expirata la Roman, unde e mandria noastra??? Domnul Stefan sa se bucure el de o asemenea onoare…dar daca va candida la Roman va simti gustul infrangerii si nu stiu cum va sta dupa cu onoarea….Sunt convins ca orasul nostru nu va fi cotropit de stimata doamna care are genti de 30000 euro cat e un apartament la noi.

  • Florin Aspaze 9 ani

   Vasile tata, ce legatura au posetele cu munca, realizarile unui politician?
   Vasile, ce legatura au afacerile familiei cu ralizarile unui politicina care nu fura, nu are dosare penale, nu a fost comunist, nu are un trecut de care sa-i fie runsine…Deci? Despre ce vorbim aici? despre invidie, frustrare, neimplinere, sau despre motivatia de a acapara la noi politicieni competenti care au demonstrat ca stiu sa respecte electoratul prin munca. Asa a facut Udrea si de asta ar trebui sa profitam sa nu plece in alt colegiu, deoarece si la Tulcea ar fi dorita! Haideti sa ne gandim si la noi un pic, deoarece blonda chiar a facut treaba in zona noastra. Sa lasam frustrile sau invidia, de misogini e plina lumea…. de sa sa mai completam si noi cei din Roman, tabloul nefast despre mentalitatea care iese in relief?!

 • Vasile 9 ani

  Romascanii nu doresc sa aiba onoarea asta va asigur eu, nu dorim ca cei trecuti in rezerva sa ajunga aici, poate Domnul Stefan are obiligatii dar sa o ia la Piatra acolo poate a facut multe…. Eu nu stiu daca stie macar o strada din Roman… De data asta nu va mai functiona pe cine pun eu mana sigur e deputat. In Roman nu ar avea ce face, nu sunt magazine cu genti de mii de euro… Romascanii nu se vor lasa dusi de aceasta ONOARE!

  • Bianca 9 ani

   Domnule Vasile, atat de mult conteaza cu ce se imbraca ,se incalta cuce posete umbla? De ce sa nu ne la toate investitiile reale facute de Udrea in aceasta zona consider ca merita sa fie reprezentantul colegiului 4 Roman .

   • filip 9 ani

    vasile@ In aceasta zona au fost investitii foarte mari facute de Udrea de aceea trebuie respectata si nu cred ca are importanta in discutia aceasta vestimentatia …Merita sa castige domnule vasile!

 • Florin 9 ani

  Udrea are toate sansele sa castige, deoarece a facut numai lucruri bune la ministerul turismului, sunt cativa indivizi platiti pe aici care incearca sa arunce cu noroi in imaginea ei, insa oamenii stiu cate lucruri frumoase si bune a facut ea. Asa ca pentru cei care nu pot dormii din cauza ei, le urez sa stea linistiti.

  • ionut dinu 9 ani

   ia-o acasa TE ROG FRUMOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Dar nu deputat de Roman…Domnul Marius Neculai a fost si este singurul deputat care si-a IUBIT cu adevarat orasul si a facut ceva pentru noi.NIMENI nu a facut ce a facut dumnealui pentru comunitatea aceasta.Domnule Neculai suntem alturi de dumneavoastra!
   Jos naparcile migratoare!!!!!!!!!!!!!!

   • Anca 9 ani

    de nu ii dai o sansa si Elenei ? Chiar esti de parere ca nu a facut nimic la noi in oras ? Fi mai atent in jurul tau ! O sa vezi ca pe viitor va face si mai multe , ea oriunde merge are proiecte terminate , a investit peste tot in tara asta !

    • Catalin 9 ani

     Exact, peste tot, dar nu in zone importante si unde ar fi trebuit. A reusit aibe o gramada de proiecte inutile in zone in care nu ar fi trebuit facute proiectele, pe sume foarte mari si cu firme „prietene”
     Asa ca nu cred ca Udrea reprezinta Romanul si zona aceasta, si sper sa primeasca cel mult un vot.

  • emi 9 ani

   Felicitari,Florin!Si tu iti meriti banii,stai linistit!

  • Catalin 9 ani

   Numai lucruri bune? Sali de sport in valoare 2,5-3,1 mil. lei in sate cu 500-600 de locuitori, pentru ce ? Parcuri in sate ? Majoritatea tinerilor migreaza de la sat la oras sau in alte tari. Nu mai zic ca suntem intr-o perioada de criza… etc. Daca tot o sustii atat de mult pe Udrea, iti doresc ca toata viata sa fii condus de ea si o sa „mananci” firmiturile de la masa ei, noi trebuie sa ii „conducem” pe ei, nu ei pe noi. Gandeste-te in ansamblu, nu te gandi ca a facut un bazin la Roman care nu e gata si a costat si foarte multi bani. Gandeste-te cat de mult „bine” a facut pentru Romania si mai ales pentu Cocos si alte firme partenere!!!

   • Anina 9 ani

    mai intai a reabilitat drumurile ( pentru ca era necesar ) si apoi a realizat ceea ce spui tu , dintr-un singur motiv , si copii , tinerii si orice om de orice varsta din aceste sate are dreptul sa vada aceste lucruri , poate tu .. eu .. ne permitem sa ne plimbam in alte orase mai mari , poate si alte tari , dar nu toata lumea poate si atunci Elena nu a facut decat sa aduca aceste lucruri frumoase si la persoanele care poate nu le-au vazut nici macar o data in viata ! Lucru care sincer este de admirat !! De ce te deranjeaza parcurile ? ce este rau in asta ? Dupa tine copii de aici ar trebui sa se duca in alte orase ca sa se dea intr-un leagan ?? Esti chiar absurd si de rea credinta !!

 • claemi 9 ani

  Nu pot sa cred!!!…ce tupeu au unii!Si nu mai pot sa cred in legimitatea alegerilor din RO.

  • Oviss 9 ani

   Tupeu au acei politicieni care n-au facut nimic in mandatul care sta sa se termine si au curajul sa vina iar in fata noastra sa ne ceara votul. Udrea este printre putinii politicieni care are curajul sa mearga in fata alegatorilor vorbindu-le pe fapte reale si nu pe vorbe goale. Deci, despre ce vorbim?

   • Catalin 9 ani

    Da, pe fapte reale si pe banii reali pe care ii face impreuna cu PDL si Basescu care isi ia case, ca si cum ar fi mostenire.

  • Florin Aspaze 9 ani

   Ba sa crezi prietene, dar nu cand le organizeaza Dragnea baronul penal si Ponta plagiatorul! Ai dreptatein aceasta speta, din pacate. mafia USL ne doboara daca in iarna nu ne trezim la realitate.

  • Anina 9 ani

   Nu putem avea incredere in Ponta si actualul guvern defapt ei sunt cei care fura si fraudeaza alegerile in tara asta !

 • Bianca 9 ani

  Mi-as dori foarte mult sa vina Udrea la noi deoarece, ar sparge multe jocuri care se fac intre cei “consacrati” ca sa nu zic altfel. Stim ce le poate mintea si cate au spus ca fac dar au uitat si s-au imbogatit pe spinarea noastra a celor din zona. O femeie este altfel, iar Elena Udrea a aratat cat este de capabila atunci cand a fost ministru. Am citit despre realizarile ei si faptul ca este controversata inseamna ca este un politician de temut si cu multe sanse sa revina si sa faca treaba.

  • Catalin 9 ani

   Imi poti spune si mie cam ce treaba buna a facut Udrea pana acuma sau de ce esti tu asa de increzatoare in ea?

   • Ligia Sandru 9 ani

    Du-te si te documenteaza ce s-a facut la noi datorita Udrei apoi revino aici si spune public ce ai aflat. Eu am mers pe site-ul MDRT si m-am documentat deoarece nu ma las influentata de televiziunile lui Felix Turnatorul si presa aservita. Eu vreau sa stiu clar si caut singura informatia. Fa si tu asa si iti vei reanaliza judecata preconceputa. Incearca te rog!

 • Ce tot o trageti ca a facut lucruri bune, a facut din banii iei??? Plateste ea taxe si impozite la Roman, nici nu stie unde e pe harta. Sa vina la concerte si campanie sa vada cum o va primi lumea, acum va schimba mana nu va mai veni cu Boc ci cu Leoreanu dar nu iese…

  • Bianca 9 ani

   A facut cu banii din fondurile europene care s-a luptat sa le castige ca sa faca cat mai multe lucruri posibile pentru zonele care aveau probleme.Helling nu a facut de cat sa fure si sa aduca totul la pamant din tot ceea ce a facut Udrea , el si-a batut joc.

  • Anina 9 ani

   a facut din bani europeni , absortia fondurillor in perioada in care ea a fost ministru a fost enorma , chiar mai mult decat isi propusesera , cat despre taxe si impozite sa stii ca plateste si ea la fel ca orice cetatean roman acolo unde are domiciliul , nu este favorizata pentru nimic !

   • ionutz 9 ani

    Ai dreptate Anina ea trebuie sa candideze acolo unde isi are domiciliul acolo unde plateste taxe si impozite acolo unde cunoaste problemele comunitatii , daca nu era domnul Marius Neculai care s-a mutat pur si simplu la usa doamnei ministru si s-a luptat pentru fiecare cent ce a intrat in Roman de la ministerul stimatei doamnei ministru .De ce trebuie sa renuntam noi la un asa OM pentru aceasta doamna , de ce domnule LEOREANU trebuie sa renuntam noi la domnul Neculai , de ce sa il trecem in plan secund cand stiti foarte bine ce a facut pentru acest oras si gratis pentru ca din cite stiu eu isi dona salariul….V-am votat recunosc domnule Leoreanu dar incep sa imi schimb parerea cu privire la dumneavoastra credeam ca sunteti un om de caracter , printre putinii oameni de caracter din actuala intreaga clasa politica dar cred ca m-am inselat , doar un om fara caracter ar „injunghia” pe la spate un prieten , pentru ca domnul Neculai nu va era doar colaborator ci si prieten……

   • Catalin 9 ani

    Dude, a absorbit bani europeni pentru ce ? parcuri in sate cu 500-600 de locuitori ? bazine de inot neterminate pe milioane de euro in perioada de criza economica. Da, imi doresc sa vina Udrea si sa plece cu coada intre picioare.
    Nu sustin USL dar Udrea in nici un caz nu poate sa reprezinte Romanul.

  • Carmen Onita 9 ani

   Vad ca esti pus sa manipulezi!!! De ce iti permiti sa vorbesti si in numele meu s ial familiei mele? Nu suntem toti de stanga in Moldova, asa ca nu ai dreptul sa ne bagi vorbe in gura ca asa iti dictteaza cel care te plateste sa aberezi. Eu vreau sa votez omul dupa ceea ce este in stare sa faca si a dovedit ca poate, nu dupa cai verzi pe pereti ca apoi sa stau sa astept macar un proiect de dezvoltare si locuri de munca la noi in zona! Pana in prezent, Udrea ne-a demonstrat ca este un politician responsabil, asa ca, haideti sa-i aratam ministresei ca suntem deschisi la minte si noi romascanii.

   • Catalin 9 ani

    Da, politician responsabil pentru sine. A stiut sa faca proiecte din care sa poate sa scoata banii pentru campanie, Basescu, sine PDL etc. Daca vrei sa treci cu vederea peste tot ce a facut Videanu, Udrea, Dragoi care isi cumpara case de peste 2 mil de euro din salarii de ministrii (ceea ce e imposibil), problema ta.
    Dar pe mine Udrea nu ma mai convinge in viata asta sa o votez nici mort.

    • Ligia Sandru 9 ani

     Catalin, sigur esti manipulat si indoctrinat daca nu privesti la orizxonta si te lasi ancorat in mentalitatea din trecut, adica esti inapoiat! Vorbesti exact cva la Haznaua 3 acolo se minte la comanda pe bani! Nimci nu s-a putut dovedi din tot ce au acuzat acele slugi ale lui Felix! Incearca sa privesti cu optimism la oamenii frumosi, inteligenti si harnici, ei te pot ajuta nu mumiile comuniste din USL! Vrei sa te reprezinte mafia din USL: in frunte cu banditul Dragnea? O nuuuu, nu pot crede asa ceva!!!!!!

 • filip 9 ani

  Sunt sigur ca Udrea isi va alege locul potrivit de a candida si acolo unde o va face va iesi castigatoare. Precum a zis si Gheorghe Stefan ca iar placea sa o sutina pe Elena Udrea, el spunand ca ar fi onoarat daca ar alege un colegiu’ din Neamt de unde deducem ca este apreciata. Udrea este de remarcat prin investitille in acest judet si proiectele duse pana la capat .

 • ION 9 ani

  Pt. Florin , ce a facut Udrea ? are pantofi cu toc, rochii decoltate ce mai, OARE MARIUS NECULAI nu este cel mai indreptatit oare sa fie el ales?cand avem un necaz Marius este langa noi pe Udrea trebuie sa o cauti si nu o vei gasi . Oameni buni treziti va la realitate nu are ce cauta Udrea la Roman. Oare chiar suntem dusi de nas, chiar toti suntem supusi PDL-ului????????????????, nu se vede ca au facut? , .Mai urmariti si postul de tv Antena 3, ca vi se face parul maciuca ce nereguli au facut si acum vor sa se acopere. Deci : NU ARE CE CAUTA UDREA LA ROMAN!

  • Anina 9 ani

   aceasta femeie a facut multe lucruri in Neamt la noi ! de ex 2 baze salvamon , 10 trasee turistice , 2 refugii montane , a reabilitat 146 kg de drum judetean , de ce esti rautacios si te iei de pantofii ei ? Hai sa discutam despre ce a facut in realitate nu despre cum se imbraca sau cum arata , nu este frumos , la ora actuala si copilele de liceu au genti , pantofi si telefoane de mii de euro , doar ca ele nu sunt Udrea ca sa apara la stiri ! Elena este cunoscuta datorita faptului ca a facut ceva , a miscat turismul in Neamt si nu numai , in toata tara ! Fiti realisti dragilor !

   • Catalin 9 ani

    Reabilitat trasee montane ? care tocmai am fost vara asta pe traseele montane din Neamt si nu vad ce investitii ar fi facut. Probabil a facut investitii de milioane de euro pe trasee montane dar care ar fi costat cateva mii. Anina nu-i mai tine parte ca nu prea ai argumente.

  • Carmen Onita 9 ani

   Dl ION, dar sotia dvs ce poarta, sau mama, sau sora? Pantofi sau opinci? Iar daca reperul in viata va este Antena 3, cu asta ati spus tot si va rog insistent sa nu ne jigniti pe noi romascanii ca suntem niste incuiati care trebuie sa priovim numai la A 3 cum obliga Ceausescu pe parintii nostrii sa priveasca numai la Telejurnal si la emisiuni cu ode lui!! Va rog insistent sa nu mai vorbiti in numele meu si al tuturor ca mine. Incredibil cat d einapoiati sunteti unii!!
   Legat de rochii decoltate, dumneata traiesti in munti? Toate femeiele poarta acest model de rochii de cand lumea si pamantu,l in afara de maici! Din cate stiu eu Udrea nu este in slujba Domnului mai mult decat mine!
   Nu pot sa cred ca am citit un astfel de comentariu prozaic in acest secol!!! V-as recomda sa iesiti in lume, sa cititi, sa priviti canale tv informative, sa apelati la prieteni inteligenti pentru a va explica mai multe despre politica, despre politticieni capabili si cu ce se diferentiaza! Mda, se pare ca mentalitatea unora dintre noi e greu de prelucrat si cum se spune- orice se poate schimba la un popor mai usor, numai mentalitatea ramane adanc intiparita in creier si din acest motiv unele zone ale tarii raman ingropate in trecut…n-as vrea sa se spuna si despre noi cei din Roman asta. Mi-ar fi rusine.

 • Catalin 9 ani

  Sper sa castigi Udrea la Roman cum a castigat Flutur la Suceava. Si daca stam sa ne gandim un pic Flutur chiar a dezvoltat zona din punct de vedere turistic dar ascocierea cu Boc, Udrea, Basescu si restul PDL, nu i-a fost prielnica. Si nu in ultimul rand, nu cred ca Flutur e cheie de biserica ca doar face parte din familia PDL care i-a adus pe unii dintre romanii in situatia de a-si dori sa invie Ceausescu.

 • Tanasa 9 ani

  V-a prins dragostea de doamna, fi-v-ar gura aurita, ca un cuib de pupaza!

 • ion 9 ani

  Mai fratilor portocalii,io zic ca-s prost,dar cand vad cat de multi suntem,prind curaj!

 • ion 9 ani

  Ce tot insirati aici ca a facut si a dres.Afacut pentru ca avea bani la dispozitie si avea de unde sa dea ca nu dadea de la ea de-acasa. S-o fii vazut daca era ministru agriculturii,ne-ar fii facut telegondole din papusoi,parcuri din ceapa si sali de sport din varza? Daca vrem s-o rasplatim sa-i facem o scrisoare de multumire nu sa o recompensam cu alegeri.Trebuie gandit pentru viitor.Mai sperati voi ca fara bani la dispozitie si fara partid la guvernare mai poate face ce-a facut?Chiar daca vine PDL-ul la guvernare nu mai pupa ea minister!

  • Liliana Vizitiu 9 ani

   @ION, mesajele tale sunt tendentioase. Asta demonstreaza ca nu esti informat si doar esti pus sa scrii aceste aberatii. Nu te pricepi la politica, habar nu ai de nimic, nu esti format inca, nu ai o baza de cunostinte…. renunta sa te mai faci de ras, nu de alta dar faci zona de ras. M-am saturat sa setot spuna despre noi moldovenii ca suntem prosti, limitati, betivi, lenesi…..te rog nu completa tabloul acesta. Lasa-i pe cei inteligenti sa comenteze, cei careau argumente solide si arata ca stiu cateceva. As aprecia daca mi-ai lua in seama sugestia.
   Udrea, merita sa fie numita in secunda doi la MDRT deoarece pana si Ponta a recunoscut ca pana la urma toate proiectele ei si munca ei este preluata si copiata de actualul guvern asa incompetent cum este. Nu mai abera te rog frumos.

   • Catalin 9 ani

    Liliana Vizitiu daca spui ca actualul guvern este incompetent e clar ca esti pupinbasista si pupinpdlista, asa ca e normal pentru tine sa o sustii pe Helena, dar daca iti place atat de mult poti sa o iei la tine in oras sa candideze. 😉

 • cetatean 9 ani

  Da pt. Carmen I , MERGI DUMNEATA si arata copiilor numai ce face Udrea : da ciocolata pe geam ca drept ajutor , dar vad ca nu am cu cine sa*mi bat bat capul DECI ; TOTI SUNTETI UNSI CU LUCRURI NECURATE, CEI CARE O VRETI PE UDREA IN LOCUL LUI MARIUS. Bravo Marius, fruntea sus, asa te vrem, noi romascanii suntem cu tine .

  • Anda Aspazie 9 ani

   Ce legatura are munca adevarata cu finalizarea unor proiecte importante si locuri de munca, cu ceea ce invoci atat de pueril?! Ne faci de ras cu o astfel de mentalitate!!!

 • rodica 9 ani

  stati linistiti ca nici la tara nu o voteaza nimeni ,dapoi noi romascani .D-le PRIMAR chiar ne credeti timpiti,ca daca v-am votat pe dumneavoastra o sa votam si pe Udrea va inselati ,ca nu tineti seama si de parerea oamenilor

 • ion 9 ani

  Liliana,mana calu,Tine-l scurt din haturi,bine Si sa te-nvelesti cu salul Pentru vremea care vine.Va fii frig si vant la iarna Si-i vom duce toamnei dorul Cand va-ncepe ca sa cearna Zgribulit alegatorul…Liliana,Liliana Esti cumva si tu pe lista De alesi ca pe spranceana Dupa moda pedelista?

 • cristina 9 ani

  Marius Neculai, de ce nu te inscrii ca indempendent, si poate ai norocul sa fii ales?! in felul acesta vei dovedi ca esti cu capul sus si barbat in acelasi timp…. te-ai convins… cat ai fost „Domn” toata lumea a fost cu tine…. acum, fosti colegi de „partid” te-au indepartat…. eu iti urez succes daca vei lua aceasta decizie!

 • cristina 9 ani

  pentru „carmen onita”… eu am timp sa te cred ca nu esti de stanga dar, de dreapta esti?
  o zi buna

 • Emilia 9 ani

  Udrea sa mearga sa acandidize la Plescoi acolo de unde este.II este frica deoarece nimeni nu va fi de partea ei?Sa nu vina la Roman pt. ca romascanii nu o doresc. Nu are ce cauta aici la noi . Pentru dl Primar sa-i fie rusine ca accepta acesta scursura a PDL pe care nu o doreste nimeni in tara!

 • Dan 9 ani

  Majoritatea ce au comentat pe aici au carnet de partid.Circ ieftin.