HomeRoman

Elena Udrea caută sediu pentru cabinetul parlamentar

Deputatul PDL de Roman și Ion Creangă Elena Udrea caută un sediu pentru cabinetul parlamentar pe care îl va avea în colegiul pe care îl reprezintă în Parlamentul României. Dacă deputatul Elena Udrea se va transfera la organizația PDL Roman, șeful politic ar fi primarul Laurențiu Dan Leoreanu.

 

 

Una dintre variante este cea în care cabinetul parlamentar va rămâne în fostul sediu de campanie de pe bulevardul Roman Mușat. „Am observat că la sediul de campanie oamenii deja se obișnuiseră să vină și să discute cu mine, cu domnul senator Cadăr sau chiar cu domnul primar. Nu am luat, deocamdată, o decizie, dar o vom face, cred eu, până la sfârșitul lunii. Cert este că sediul cabinetului va fi într-o zonă centrală, accesibilă cetățenilor„, a afirmat Elena Udrea. Aceasta a spus că, la noul cabinet, va angaja atâtea persoane cât îi va permite legea.

Președintele PDL Roman, Laurențiu Leoreanu, a precizat că, odată cu deschiderea cabinetului, Elena Udrea ar putea să se transfere în organizația locală a PDL. Astfel, el ar deveni șeful politic direct al fostului ministru al Turismului și Dezvoltării Regionale.

Comentarii

WORDPRESS: 12
 • Denis 11 ani ago

  Si eu cred ca ar fi o idee buna sa ramana acolo cu cabinetul, acel sediu este incarcat de amintiri frumoase, de munca de alta data, de preocupari si framantari tipice campaniei….ar fi frumos sa ramana acolo si cabinetul mai ales, ca deja romascanii sunt obisnuiti cu locatia! Orice decizie s-ar lua, este de apreciat ca Elena Udrea este din nou printre oamenii dragi care i-au acordat incredere.

 • deep 11 ani ago

  care ar fi avantajul cetatenilor daca ar veni la roman? Inafara unor intere politice pentru ei ? Cu ce mi ar imbunatati mie viata lucrul asta sau tie sau oricui altcineva ?

 • Tanasa 11 ani ago

  Toata lumea este invidioasa pe noi de norocul pe care il avem cu Udrea care ne ocroteste si ne ajuta in rezolvarea tuturor problemelor.

  • Scatiul 11 ani ago

   ADEVAR GRAIT-AI! UN MARE NOROC PENTRU ROMASCANI SA AVEM PRINTRE NOI O MARE DOAMNA A POLITICII AFACERILOR BUSINESS-ULUI MODEI ELEGANTEI BUNULUI SIMTAMINT PATRIOTISMULUI CARE NE REZOLVA TOATE PROBLEMELE NOUA ROMASCANILOR CE CU CINSTIRE PATRIOTICA SI EMOTIUNE AM VIBRAT ALATURI DE EDILUL NOSTRU DRAG NEINTRECUT STEGAR AL URBEI! SUNT ATAT DE EMOTIONAT..

  • unul 11 ani ago

   Ii tii poza langa icoana?

   • Constantin Tanase 11 ani ago

    daca gandeai putin observai tonul humoristic…

 • Chris Rea 11 ani ago

  Problema cabinetului de parlamentar poate fi usor rezolvata. Sunt de acord cu Denis pentru pastrarea sediului unde a fost cel de campanie : amintirile frumoase se sterg greu si trebuie pastrate…in privinta ” transferului ” d-nei Udrea in organizatia Roman, problema trebuie atent si fara graba studiata, asta fiindca sper ca Elena Udrea va deveni presedintele PDL !!! Oricum, in orice varianta, succes !

 • romascan 11 ani ago

  Propun ca sediul doamnei sa fie cat mai aproape de pietonal.Acestuia,desi abia s-a inaugurat,au inceput sa-i cada sau sa fie furate placile de granit de pe lucrarile facute de mantuiala si in mare graba,ca venea campania electorala!!Chiar ca e o mare risipa de bani ,avand in vedere proasta lucrare!!Chiar as vrea un articol de ziar in care sa ni se spuna mai multe despre isoricul pitonalului!!

 • prostul satului 11 ani ago

  Oare coana Udrea ne scapa si de mornalele de zapada din oras?

 • alex 11 ani ago

  poate schimba locatia din centru, sa nu mai fiu nevoit sa traversez pe partea cealalta cand trec pe acolo..

 • Harakiri 11 ani ago

  Am sperat ca, dupa incheierea campaniei electorale, sa-si care cu ea , la Bucuresti si postacii portocalii…Dar, daca aia or fi plecat, se pare ca au ramas „portocalizatii”. Oricum, „agentul electoral” al madamei a facut un prim cadou „marii familii romascane”: majorarea taxelor si impozitelor locale , dupa ce a afirmat ca acestea nu vor creste…O sa „traiti bine”, pentru ca urmeaza si alte cadouri.

 • GIGEL MARUTA 11 ani ago

  CE NOROC O SA AVEM DE ACUMA CU MADAM UDREA O SA FIE NUMAI LAPTE SI MIERE PE STRAZILE ROMANULUI NU ASA DOM PRIMAR ? 🙂