Prima paginăSport

Elena Țocu, locul al treilea la turneul din Bulgaria

Dimensiune text

Elena Țocu, sportivă legitimată la Clubul Atletic Roman, la secția de lupte, a ocupat locul al treilea la un turneu internațional din Bulgaria, la categoria cadete, suferind o singură înfrângere.

 

 

„A făcut un concurs foarte bun și a câștigat toate meciurile, cu excepția unuia, dar care a privat-o de a lupta în finală. Singura care a învins-o, după o decizie discutabilă, a fost reprezentanta gazdelor, cu care a fost de aceeași parte a tabloului, astfel că a fost nevoită să joace în recalificări pentru a lupta în finala mică, în care s-a impus. A participat, de asemenea, și la întrecerile de la grupa superioară de vârstă, juniori, dar nu a reușit să se califice în finala mică, fiind învinsă de reprezentantele Canadei și Turciei. Cert este că Elena crește în valoare de la competiție la competiție, este o sportivă de mare perspectivă și ne așteptăm la medalii atât la naționalele cadeților, cât și la cele ale juniorilor”, a declarat antrenorul emerit Dumitru Artene.

Componentă a lotului național, Elena Țocu s-a clasat pe locul I la categoria sa de greutate, 60 kilograme, la primul turneu de calificare în finala campionatului național individual, cadete, care a avut loc la Târgoviște în urmă cu trei săptămâni. Următoarea probă, înaintea finalelor, va fi cea de la Mangalia, de la sfârșitul acestei săptămâni.

[sam_ad id=”127″ codes=”true”]

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0