Prima paginăEducatie

„Eco-ul eminescian” a fost premiat la Seminarul Internațional de la Rădăuți

Dimensiune text

Elevii de la Școala „Mihai Eminescu” s-au numărat printre premianții celei de-a VIII-a ediții a Seminarului Internațional „Educația mileniului III – educația ecologică”, seminar organizat de Inspectoratul Școlar al Județului Suceava, Centrul Carpato-Danubian de Geoecologie București, Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” și Școala Gimnazială „Bogdan Vodă” din Rădăuți.

 

 

Obiectivul general al seminarului a constat în diseminarea activităților din școlile care implementează cu succes programele internaționale coordonate de Foundation for Environmental Education și Centrul Carpato-Danubian de Geoecologie România. Seminarul a fost organizat pe patru secțiuni: proiecte de mediu, concurs școlar Eco-Multimedia, concurs de reviste eco și postere și workshop-ul cu tema: „Economisirea energiei – între deziderat și realizare”.

„Școala Gimnazială «Mihai Eminescu» a participat la toate cele patru secțiuni cu proiecte de mediu, articole privind exemple de bună practică, revista ecologică «ECO-ul eminescian» primind premiul al II-lea, iar blogul proiectelor ecologice a primit premiul I. Participând la lucrările simpozionului, am reușit să realizăm un util schimb de experiență între elevii tuturor instituțiilor participante la proiect. Excursia pe care am făcut-o cu ocazia participării la seminar a reprezentat o recompensă binemeritată pentru toți copiii care s-au remarcat prin implicarea în activități ecologice”, a spus profesoara Emilia Ciomârtan, coordonatoarea activităților ecologice din Școala „Mihai Eminescu”.

[sam id=”3″ codes=”true”]

COMENTARII

WORDPRESS: 3
 • Ionel 8 ani

  Cum sa nu se lase cu premii, daca organizatorii sunt SORA si CUMNATUL doamnei Ciomartan. Sa vedem aceleasi premii si la alte seminarii internationale, daca vrea sa ne convinga…

 • citizen 8 ani

  Pt. Ionel: se cunoaste rautatea din tine , doamna Ciomartan este initiatoarea aceluiasi proiect si la cel din sc. Horia , are multe rezultate frumoase, mai intereseaza te si apoi scrie prostii, poate esti chiar – o rautate de la scoala Horia

  • Ionel 8 ani

   Adevarul doare! Se vede acest lucru in raspunsul dumneavoastra! Tocmai, ca nu sunt de la Scoala Horia si nu ma intereseaza ce se intampla in alta scoala, ci sunt de la scoala unde suntem nevoiti sa adunam gunoaie pentru ca d-na Ciomartan sa apara in poze. Si inca ceva: invata sa te exprimi corect gramatical! (Acum chiar ca am fost o rautate!)