Prima paginăSocialTimp liber

După ștrand, se mai deschid trei piscine exterioare

După ștrand, se mai deschid trei piscine exterioare

Dimensiune text

 

 

Locuitorii din zona Romanului au unde se răcori în acest sezon estival. Dacă în vara trecută, vremea frumoasă a întârziat, iar piscinele s-au deschis târziu în luna iunie, acum primele zile de vară dau drumul și la distracția de la bazine. Ștrandul Roman, piscina de la complexul Imperial din Cotu Vameș, piscina cu apă sărată de la Barticești și piscina de la Condor își așteaptă clienții.

De vineri, 1 iunie, s-a deschis piscina în aer liber din cadrul Motelului Imperial, din Cotu Vameş. Piscina este deschisă zilnic, între orele 09:00 şi 19:00. La piscină se găsesc două bazine, cu un număr de 250 de locuri pe şezlonguri şi 50 de locuri la terasa piscinei. Preţul de intrare la piscină nu s-a modificat, fiind de 15 lei și în acest sezon.

Sâmbătă, 2 iunie, se va deschide piscina exterioară cu apă sărată de la Centrul Medical Barticești. Programul este zilnic, luni de la 12.00 la 20.00, iar de marți până duminică – de la 9.00 la 20.00. În sezonul trecut, prețul de intrare pentru adulți a fost de 20 de lei.

Încă de luna trecută a fost deschisă și piscina de la Condor Resort, din Dulcești, iar pe 15 iunie este programat aici și un eveniment în care clienții sunt așteptați să petreacă o noapte de distracție la răcoarea serii și apei din bazine. Intrarea la petrecere va fi liberă, iar muzica va fi asigurată de Omarr Amza și Ovidiu.

O altă alternativă o reprezintă cele trei bazine din ștrandul din Complexul Sportiv și de Agrement „Moldova” din Roman, deschis de acum o săptămână. Ștrandul funcționează în fiecare an până la finele lunii septembrie, funcție și de vreme. De luni până joi, accesul la cele trei bazine se face între orele 09.00 și 21.00, iar de vineri și până duminică – între orele 09.00 și 23.00.

În acest an, de luni până joi inclusiv, taxa de intrare în ştrand, care include accesul la șezlong și umbrelă, precum și la vestiare, este de 12 lei pentru adulți și de 6 lei pentru copii și pensionari. De vineri și până duminică, tariful este de 20 de lei pentru adulți și de 10 lei pentru copii și pensionari. Copiii sub 3 ani și persoanele cu handicap beneficiază de intrare liberă. Pentru persoanele cu vârsta cuprinsă între 3 ani – 14 ani însoțitorii acestora trebuie să facă dovada vârstei (certificat de naştere). Copiii în vârstă de până la 3 ani inclusiv şi persoanele cu handicap au intrarea liberă cu condiția ca însoțitorii acestora să facă dovada vârstei sau a încadrării în grad de handicap, după caz, iar accesul este permis o singură dată.

 

 

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0