[FOTO] Dulcinella a deschis cofetăria cu numărul 54 în municipiul Roman

HomeEconomie

[FOTO] Dulcinella a deschis cofetăria cu numărul 54 în municipiul Roman

Ziua de sâmbătă, 4 decembrie, a marcat deschiderea noii cofetării Dulcinella din municipiul Roman, a celui mai cunoscut lanț de ateliere de cofetărie artizanală din Republica Moldova. Muzica, voia bună și surprizele dulci pentru primii clienți care au trecut pragul noii cofetării au fost ingredientele evenimentului de deschidere a Cofetăriei Dulcinella din Roman, amplasată pe strada Dobrogeanu Gherea la numărul 22 – la intersecția cu bulevardul Roman Mușat. La evenimentul festiv de deschidere au participat reprezentanții brandului Dulcinella, cântărețul de muzică populară Ion Paladi și cumătrul acestuia, Nicolae Pojoga, fondatorul brandului Dulcinella, oficialități locale și numeroși romașcani.

Dulcinella oferă produse de cofetărie, ciocolaterie şi patiserie, create după reţete tradiţionale moldoveneşti ori după reţete originale, grupate în seriile Autor, Fusion, Raw&Veg, Tradiţional sau Clasic. Aici mai pot fi găsite macarons cu diverse arome, plăcinte dulci ori sărate, biscuiţi ori cornuleţe, torturi şi prăjituri de tot soiul, preparate manual, din ingrediente proaspete, atent alese, promit reprezentanții Dulcinella. Nu lipsesc mierea, coșurile-cadou și nici vinurile alese, din Republica Moldova. Produsele pot fi disponibile și la comandă, pot fi consumate și la mesele amplasate în cadrul cofetăriei și pot fi procurate și de pe Internet de pe site-ul Dulcinella. Oferta noii cofetării mai include și comenzi pentru torturi sofisticate de nuntă sau produse de tip Candy-Bar pentru evenimente. Cele mai noi produse sunt prezentate periodic pe site-ul companiei și pe paginile rețelelor de socializare ale Dulcinella.

Principalele declarații din cadrul evenimentului

Ion Paladi, ambasador al brandului Dulcinella: „Bună ziua, dragi prieteni, bună ziua, Roman, și bine v-am găsit. Este o mare bucurie pentru mine și pentru echipa Dulcinella, care a venit astăzi, aici, de la Chișinău, să facă acest oraș un pic mai dulce. Dulcinella este cel mai mare brand din Republica Moldova, un lanț de cofetărie care sunt 30 la număr în Republica Moldova și cu cele din România am ajuns deja la numărul 54. La Cofetăria Dulcinella veți găsi produse naturale, pe care nu le veți găsi în alte cofetării, produse care sunt făcute cu sufletul și cu inima de cofetarii noștri, aduși din Republica Moldova, dar și de aici din România. În spatele acestui brand Dulcinella este o echipă mare, o echipă frumoasă, de profesioniști, unită – la Chișinău avem 300 de angajați, iar în România aproape 150. Avem atât produse tradiționale, cât și de post sau raw-vegan, avem vinurile cele mai cunoscute din Republica Moldova, pe care le-am adus aici. Eu fiind ambasadorul acestui brand, este o onoare și o bucurie pentru mine, ca întotdeauna, să colindăm România cu acest brand Dulcinella și, iată, am ajuns și la Roman. Sper să iubiți aceste dulciuri pe care le-am adus de la Chișinău și care sunt deosebite”.

Primarul municipiului Roman, Leonard Achiriloaei: „Salut această investiție dulce în municipiul Roman, să sperăm că va fi una de bun augur și din punct de vedere economic și că veți fi mulțumiți de ceea ce veți găsi aici municipiul nostru. Știu că ați muncit mult, că este greu să faci investiții, dar autoritatea locală a fost mereu alături de întreprinzători, de antreprenori, am fost și voi fi alături de orice investiție din municipiul Roman care generează locuri de muncă și plus valoare, care stimulează competiția și pe care autoritatea publică trebuie să o sprijine. Eu vă urez mult succes, mă bucur că ați ales orașul Roman pentru investiția dumnevoastră, îi felicit pe toți cei care s-au implicat în acest proiect, sper că și romașcanii vor aprecia acest lucru. Vă urez mult succes și vă doresc spor în toate!”

Nicolae Pojoga, fondatorul brandului Dulcinella: „Cu această deschidere de astăzi, echipa Dulcinella finalizează programul de deschideri – este cel mai productiv și ambițios an din istoria companiei. Am deschis anul acesta 18 magazine, am început de la Huși, am ajuns până la București, cu patru locații, și finalizăm la Roman. Între timp am fost și la Fălticeni, și Rădăuți, și Dorohoi, Vaslui, Bacău. Vrem să facem, conform misiunii Dulcinella, «ziua noastră un pic mai dulce». Noi avem o afacere frumoasă și dulce, pe lângă faptul că iubim produsele noastre și le recomandăm, produsul nostru este prezent în cele mai frumoase clipe și momente din viața fiecăruia dintre noi. Vrem ca, într-adevăr, să avem momente cât mai dulci, cât mai frumoase și cât mai pozitive, să apreciem aceste momente în care suntem împreună, că avem o zi minunată, într-un oraș minunat, cu oameni minunați împrejur. La toate deschiderile pe care le-am avut în acest an în România am întâlnit numai oameni minunați, care ne-au ajutat și care ne-au acordat tot suportul, și pentru aceasta vă spunem un mare «Mulțumesc» dumneavoastră, autorităților și tuturor românilor!”.

Povestea din spatele brandului Dulcinella: „Muncim întru a crea emoții pozitive, senzații plăcute și amintiri dulci”

Compania Dulcinella a fost înființată în anul 2005, în Chișinău, Republica Moldova, activând pe o suprafață de producție de 70 de metri pătrați și cu zece angajați, pentru ca să ajungă în prezent la 2.300 de metri pătrați de producție, peste 300 de angajați și 30 magazine specializate proprii.

Astfel, în luna august a anului 2019, în România, a fost deschis un laborator de producție, pe o suprafață de 1.000 de metri pătrați, în orașul Tîrgu Neamț, iar în 2021 se deschide al doilea laborator de producție în municipiul Piatra Neamț (cu o suprafață de 600 de metri pătrați).

Producția cofetăriilor Dulcinella este realizata prin intermediul celor 23 de ateliere de cofetărie amplasate de la Rădăuți la București, anume în următoarele orașe – Iaşi (3), Huşi, Bârlad, Vaslui (2), Pașcani, Suceava, Rădăuţi, Falticeni, Botoşani, Dorohoi, Bacău, Moineşti, Piatra Neamţ (2), Tîrgu Neamţ, Roman, Bucureşti (4). Momentan, în cadrul companiei activează în jur de 150 de angajați români.

Sortimentul produselor de cofetărie și patiserie este de peste 70 de produse, aici incluzând tort, prăjituri, biscuiţi fabricați manual și, nu în ultim rând – plăcinta moldovenească tradițională, coaptă la tigaie.

Urmând MISIUNEA de a crea și a realiza produsele noastre cu o asemenea grijă și atenție, astfel încât să îmbunătățim calitatea vieții clienților noștri oferindu-le momente de neuitat, muncim întru a crea emoții pozitive, senzații plăcute și amintiri dulci, concepute pentru a face viața mai frumoasă, a apropia oamenii și a întări valorile familiale. Noi credem că oricine merită o viață un pic mai dulce. O viață pe care ar putea-o savura zi de zi, indiferent de statut, mijloace, stil de viață, preferințe și necesități. În fiecare produs celebrăm emoțiile sincere și oamenii care trăiesc cu dedicație față de tot ceea ce fac”, afirmă reprezentanții brandului Dulcinella.

Dulcinella Roman
Atelier de cofetărie artizanală

Str. Dobrogeanu Gherea nr. 22
Web & magazin online: www.dulcinella.ro
Facebook / Dulcinella România
Instagram / dulcinella.ro

 

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0