Prima paginăInedit

Dragostea nu are vârstă: de la nunta de aur la iubire născută pe facebook

Dimensiune text

Premiile tombolei de Valentine’s Day organizate de Ziarul de Roman şi partenerii săi au fost „revendicate” de cupluri din trei generaţii.

Ziarul de Roman şi partenerii săi, Restaurantul CLUB ONE şi Florăria Stil, au organizat, cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor, o tombolă cu premii. Fericiţii câştigători ai premiilor, Mihai Țibichi, Mihaela Caraiman şi Mădălin Alexandru Balaşcă ne-au împărtăşit din poveştile lor de dragoste. 

Și-a cucerit soţia cu o poezie

valentine 01 Mihai TibichiMihai Țibichi are 75 ani de viaţă, 50 din ei petrecându-i alături de soţie. În luna mai, vor sărbători nunta de aur, cu emoţii şi nenumărate amintiri. Povestea lor de dragoste a început într-o permisie din armată. În acele vremuri, lucrurile nu erau chiar atât de simple. Multe dintre relaţii se înfiripau cu ajutorul rudelor sau prin intermediul părinţilor. Până să ajungă la starea civilă, Mihai Țibichi a trebuit să respecte întru totul doleanţele viitoarei neveste. A fost răbdător cu ea şi au ajuns, după un an de zile, la căsătorie. De atunci, de 50 de ani, sunt de nedespărţit. Mihai îi este dator pe viaţă soției pentru ceea ce ea i-a oferit: iubire necondiţionată, înţelegere, respect şi comunicare. El povesteşte cu drag despre vremurile tinereţii şi, aproape cu lacrimi în ochi, despre dragostea ce i-o poartă soţiei. Îşi aminteşte şi acum, ca şi când ar fi fost ieri, cum a cucerit-o: „I-am recitat o poezie, compoziţie proprie, care suna aşa: «Pentru prima oară-n viaţă când pe tine te-am văzut/M-am gândit că o fiinţă mai drăguţă-n lume nu-i./Nu suntem, barem, prieteni, dar ce bine-ar fi să fim/Viaţa noastră de-aici încolo împreună s-o-mpletim». Mă bucur că am îndeplinit această «misiune» până acum şi o s-o respect câte zile oi mai avea”, spune Mihai Țibichi.

Vechi abonat al Ziarului de Roman, a văzut anunţul despre organizarea Tombolei Îndrăgostiţilor și a dorit să participe, așa cum face de ani buni. A vrut să-şi suprindă soţia şi s-a bucurat nespus de mult când a aflat că se află printre fericiţii câştigători ai unui premiu. Mihai va duce soției un buchet de flori oferit de Florăria Stil şi o cutie cu bomboane. Participă frecvent la concursuri, a mai câştigat şi în trecut premii şi va continua să citească Ziarul de Roman și să participe la concursurile organizate de ziarul lui preferat.

Dragostea i-a unit 25 de ani și a început în adolescenţă

Mihaela Caraiman, fericita câştigătoare a unei cine romantice, a aflat despre concurs citind Ziarul de Roman. „Colegele de muncă m-au îndemnat să particip. Una dintre ele ştiu că participase, în urmă cu doi ani, şi câştigase, parcă, un tort. M-am hotărât să particip la tombolă mai mult pentru soţ. Am zis să-i fac o supriză aşa, ca de 25 ani de căsătorie”, spune Mihaela. Povestea lor de dragoste a început în adolescenţă, când ea avea doar 18 ani. După un an, cei doi au luat decizia de a se căsători, împotriva voinţei părinţilor. Cu trecerea anilor, însă, părinţii au acceptat relaţia celor doi, neputând sta în calea fericirii lor. „Am hotărât, de comun acord cu soţul, ca premiul să i-l dăm fiului nostru, fiindcă şi el merită. Noi vom petrece acasă, iar el la Restaurant CLUB ONE, împreună cu prietena”, a mai spus fericita câştigătoare.

Dragoste înfiripată pe facebook

valentine 02 Madalin BalascaMădălin Alexandru Balaşcă este cel mai tânăr dintre câştigătorii tombolei organizate de Ziarul de Roman  de ziua îndrăgostiților. El are numai 21 de ani. A luat decizia de a participa în clipa când a citit anunţul din ziar, sperând, astfel, că-i va face iubitei un cadou de ziua îndrăgostiţilor. În ciuda vârstei, cei doi se iubesc foarte mult. S-au cunoscut pe facebook, în urmă cu doi ani. Mădălin a petrecut o săptămână încercând s-o convingă să iasă cu el la un suc. Într-un final, ea a acceptat şi, de la prima întâlnire, cei doi au închegat o relaţie care a decurs natural. Ioana este din Tămăşeni, însă pentru Mădălin nu este o problemă distanța. Se duce adesea la ea, petrecând o mare parte din timp alături de iubită. Mădălin este câştigătorul unui frumos buchet de flori oferit de Florăria Stil şi al unei cutii cu bomboane.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0