Prima paginăSport

Două înfrângeri la Botoșani ale handbalistelor junioare 3

Dimensiune text

LPS Roman este ca și calificată la turneul semifinal.

 

 

Echipa de handbal junioare 3 a Liceului cu Program Sportiv Roman, pregătită de profesorii Vasilica și Viorel Lazăr, a făcut pasul mare spre calificarea la turneul semifinal, după ce a câștigat trei dintre cele patru partide disputate în turneul de la Iași din perioada 15-17 februarie, al treilea din cadrul grupei A a campionatului național rezervat grupei de vârstă menționată. La turneul de la Botoșani, de la sfârșitul săptămânii trecute, handbalistele de la LPS Roman n-au mai reușit decât două victorii, 22-7 cu LPS Suceava și 19-17 cu LPS Botoșani. Au pierdut două partide, 18-25 cu lidera LPS Vaslui și 16-18 cu LPS Iași, a treia clasată.

„În ultimul meci, cu Iașiul, noi n-am avut pe teren una dintre primele șapte jucătoare, pe Georgiana Cătișanu, accidentată urât în partida cu cele de la Botoșani. A fost dusă atunci la spital și i s-a făcut ecografie la abdomen. Este în continuare sub observare medicală și nu are voie să facă efort fizic câteva zile. Ne-a afectat și acest nedorit eveniment în meciul cu Iașiul. Pe fond de oboseală și de stres, jucătoarele au cedat, nu s-au putut concentra. Au fost și competiții aglomerate, mă refer și la participarea la Olimpiada Școlară. Au fost multe ratări și greșeli neprovocate, inclusiv în apărare. Sper să ne revenim în turneul următor, de la Suceava”, a spus Vasilica Lazăr.

LPS Roman se află pe locul secund în grupă, la diferență de patru puncte de LPS Iași, ca și calificată la turneul semifinal.

COMENTARII

WORDPRESS: 0