Prima paginăSanatate

Donaţie pentru sediul administrativ al spitalului

Dimensiune text

Spitalul Municipal de Urgenţă Roman primeşte, periodic, donaţii din partea colaboratorilor şi a oamenilor de suflet care îşi doresc să ajute la creşterea calităţii serviciilor medicale oferite de spital sau să ajute la înfrumuseţarea unităţii medicale.

 

De curând, spitalul a primit o donaţie de 5.500 de lei, bani care vor fi folosiţi pentru reamenajarea sălii de şedinţe şi pentru achiziţionarea unor bunuri care mai sunt necesare în sediul administrativ. Donaţia a fost foarte bine primită de conducerea spitalului, deoarece cheltuielile de birotică sunt lăsate mereu pe ultimul loc, având întâietate materialele sanitare şi consumabilele necesare pentru pacienţi.

„Am primit, de curând, de la un colaborator, suma de 5.500 de lei, cu destinaţie pentru dotările sediului administrativ, în special sala de şedinţe. Prin limitarea cheltuielilor bugetare, cheltuielile de birotică sunt interzise, astfel că acum putem şi noi să reamenajăm sala de şedinţe. Am mai primit promisiuni şi din partea altor colaboratori că ne vor sprijini. Nevoie avem, în orice moment, dar, mai ales, acum, având în vedere că, în perioada aceasta, am avut mari cheltuieli cu acreditarea, cu lucrurile care au trebuit puse la punct pentru a îndeplini condiţiile necesare. Au fost lucruri mărunte, cum ar fi paravane şi măsuţe de tratament, dar care, împreună, au însemnat o cheltuială semnificativă”, a explicat Leonard Achiriloaei, directorul economic al Spitalului Roman.

COMENTARII

WORDPRESS: 0