Prima paginăSocialSanatate

Donaţie de mobilă la secţia de Pediatrie

Dimensiune text

Secţia de Pediatrie de la Spitalului Municipal de Urgenţă Roman a primit, prin donaţie, o cantitate însemnată de mobilier, de la o societate comercială din oraş.

donatie02Darurile de Paști au venit mai târziu la secţia de Pediatrie a Spitalului Municipal de Urgenţă Roman. Miercuri, o societate comercială din oraş, prin intermediul unei persoane de suflet, a făcut o donaţie semnificativă, constând în mobilier de diferite categorii. „Este un eveniment deosebit, care se întâmplă acum la Spitalul Municipal de Urgenţă Roman, secţia de Pediatrie, pe care îl putem trece tot în contul Iepuraşului de Paşti. Am primit o donaţie din partea unei persoane şi a unei societăţi comerciale din Roman, cu intenţii foarte bune, căreia îi mulţumim din suflet şi, cum spune românul, dorim să nu îşi uite obiceiul. Am primit un sprijin în valoare de aproximativ 6.000 de lei, constând în pătuţuri pentru copii, etajere, dulapuri şi comode, lucruri care sunt foarte utile atât pentru secţia de Pediatrie, cât şi pentru celelalte secţii. Nu poate fi decât un gest de apreciere şi ne bucurăm că astfel de persoane de bine nu ne-au uitat şi, văzând că viaţa nu e chiar aşa uşoară şi că sistemul sanitar are nevoie de sprijin, au dorit să facă un astfel de gest”, a spus Leonard Achiriloaei, directorul financiar-contabil al spitalului.

donatie03Aceasta nu este singura donaţie pe care o primeşte secţia de Pediatrie. Managerul Hotelului Roman Plaza, Elena Nuşa Chiriac, a promis că va acorda 1% din vânzările de la cafeneaua Roman Cafe către diferite instituţii din oraş, care se ocupă de ajutorarea copiilor cu probleme deosebite, inclusiv la secţia de Pediatrie. Alţi oameni de afaceri din Roman au răspuns invitaţiei Ziarului de Roman de a susţine campania de sprijin a copiilor şi fac evaluări asupra dimensiunii intervenţiei pe care şi-o pot permite, astfel ca secţia Pediatrie să ofere cele mai bune condiţii micilor pacienţi. De asemenea, în 2013, prin bunăvoinţa unei fundaţii din Roman, au fost schimbate vesela şi scaunele de la bucătărie. Tot cu ajutorul acestui ONG, la parter s-au schimbat geamurile şi uşile, care au fost înlocuite cu unele de tip termopan. De asemenea, s-a zugrăvit, s-au schimbat linoleumul, mobila şi lenjeria de pat, iar mobilierul din sala de mese a fost complet recondiţionat.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0