HomeEducatie

Donație de calculatoare pentru Școala „Alexandru Ioan Cuza”

În cadrul campaniei „Ajutăm împreună”, Kaufland România şi Asociaţia „Școala de valori” au donat 30 de calculatoare ultramoderne şcolii romaşcane.

Kaufland România, împreună cu Asociaţia „Școala de valori”, a donat 30 de calculatoare Școlii „Alexandru Ioan Cuza” din Roman. Prin campania „Ajutăm împreună”, elevii beneficiază, acum, de o sală de informatică ultramodernă. Miercuri, 25 februarie, a avut loc evenimentul organizat cu ocazia predării oficiale a materialelor strânse în urma campaniei „Ajutăm împreună”. La eveniment au fost prezenţi reprezentanţii Kaufland România, viceprimarul Lucian Micu, Claudiu Maxim, directorul școlii”Alexandru Ioan Cuza”, profesori, elevi şi părinţi.

„Cele 30 de unităţi PC sunt ultramoderne şi sunt dotate cu tot ceea ce este necesar. Avem o sală de informatică echipată complet”, a declarat directorul Claudiu Maxim. Alina Argint, reprezentant Kaufland, a precizat că astfel de proiecte vor continua: „Cu siguranţă, o altă şcoală va beneficia, anul viitor, de acest sprijin”. Lucian Micu, viceprimarul oraşului Roman, a mulţumit tuturor pentru participarea la eveniment şi a felicitat Kaufland pentru iniţiativă.

Programul a inclus şi un mic spectacol de dans şi cântece, dat de elevii Școlii Gimnaziale „Alexandru Ioan Cuza”. Copiii au cântat, au dansat şi i-au încântat pe cei prezenţi la eveniment.

Sumele strânse prin intermediul campaniei derulate de Kaufland România împreună cu Asociaţia „Școala de valori” au fost folosite pentru achiziţionarea de calculatoare pentru 102 şcoli, printre care s-a numărat şi Școala „Alexandru Ioan Cuza” din Roman.

Comentarii

WORDPRESS: 0