Prima paginăSocial

Distribuirea alimentelor de la UE, gata până pe 15 august

Distribuirea alimentelor de la UE, gata până pe 15 august

Dimensiune text

 

alimente UEDirecţia de Asistenţă Socială a Primăriei Roman a reuşit distribuirea alimentelor provenite din sprijinul acordat de Uniunea Europeană persoanele defavorizate către 2.000 de beneficiari, iar până pe 15 august se aşteaptă să fie împărţite produsele către ceilalţi 2.500 de romaşcani.

Distribuirea alimentelor se face, ca-n fiecare an, de la depozitul amenajat la fostul Club Petrotub, în intervalul orar 8.00 – 14.00. Beneficiarii acestui sprijin au fost notificaţi prin adrese trimise la domiciliu cu privire la acordarea alimentelor şi au fost programaţi pe zile şi ore, pentru a nu se produce aglomeraţie.

Conform datelor centralizate de la unităţile administrativ-teritoriale, în judeţ sunt 125.867 beneficiari (pensionari cu venituri mai mici de 450 lei/lună, şomerii cu indemnizaţie mai mică de 450 lei/lună, beneficiarii de venit minim garantat şi cei de alocaţie pentru susţinerea familiei, persoane cu handicap grav şi accentuat), fiecare dintre aceştia urmând să primească două cutii.

Fiecare pachet conţine: 1 kg de făină albă, 2 kg de mălai, 400 g paste făinoase, 2 litri de ulei, 1 kg de zahăr, 300 g carne de vită la conservă, 200 g pateu de ficat de porc, 400 g pastă de tomate, 1 kg de orez, 500 g de fasole boabe.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0