Prima paginăSocial

Directorii de școli picați la concurs pot depune contestații

Directorii de școli picați la concurs pot depune contestații

Dimensiune text

 

profesori-cancelarie-catalog1În urma concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ din Neamț, mai mulți candidați nu au trecut testările. Aceștia pot depune contestații, cu precizarea că nu pot contesta proba scrisă sau analiza CV-ului, unde baremul a fost clar.

Astfel, cei care nu au fost mulțumiți de nota obținută la interviu pot depune contestații în perioada 21 – 23 noiembrie. Pe 21 și 22 noiembrie, contestațiile se pot depune la Inspectoratul Școlar în intervalul orar 8.00 – 16.30, iar pe 23 noiembrie – între orele 8.00 – 12.00. Reprezentanții inspectoratului fac mai multe precizări: „În situația în care contestația este însoțită de alte documente, acestea nu vor constitui obiectul soluționării contestației. De asemenea, candidații înscriși la mai multe unități de învățământ sau pentru mai multe funcții vor depune câte o contestație pentru fiecare funcție, respectiv unitate de învățământ pentru care doresc să conteste punctajul obținut la interviu. Nu se poate contesta punctajul obținut de alți candidați”.

Toate rezultatele la concurs, realizat la nivel național, pentru ocuparea funcțiilor de conducere din școlile din Neamț, pot fi consultate la următoarea adresă: http://www.isjneamt.ro/site/wp-content/uploads/2016/11/Nr.-13861-2016.pdf .

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0