Directori noi pentru șapte școli din Roman

HomeSocial

Directori noi pentru șapte școli din Roman

 

Posturi de conducere din șapte unități de învățământ din municipiul Roman sunt scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Neamț.

Pentru municipiul Roman, sunt scoase la concurs posturile de: director la Colegiul Tehnic „Danubiana”, director la Liceul cu Program Sportiv, director adjunct la Liceul Teologic Romano-Catolic „Sfântul Francisc de Asissi”, director la Școala de Artă „Sergiu Celibidache”, director adjunct la Școala „Alexandru Ioan Cuza”, director adjunct la Școala „Mihai Eminescu” și de director adjunct la Școala „Vasile Alecsandri”.

ISJ Neamț organizează în această perioadă concurs pentru funcții de director la 60 de unități de învățământ din județ. În zona Roman, concursul se va mai organiza pentru școlile din: Bahna (director adjunct), Bălușești (director), Bîra (director), Boghicea (director), Bozieni (director), Buruienești (director), Dulcești (director), Făurei (director), Horia (Școala Horia – director adjunct și Liceul Tehnologic „Ion Ionescu de la Brad – director), Liceul Tehnologic Nisiporești (director adjunct), Oniceni (director), Pildești (director și director adjunct), Poienari (director), Clubul Copiilor Săbăoani (director), Stănița (director), Tămășeni (director), Trifești (director) și Văleni (director).

Perioada de înscriere la concurs a candidaților se va face între 19 și 23 iunie, pentru școlile din Roman și zonă, între 26 și 30 iunie, pentru școlile din Piatra Neamț și zonă, și între 30 iunie și 6 iulie, pentru școlile din Tîrgu Neamț și zonă. Afișarea rezultatelor verificării dosarelor se va face pe 7 iulie, iar afișarea listei finale a candidaților care îndeplinesc condițiile de înscriere la concurs se va face pe 13 iulie. Proba scrisă a concursului se va desfășura pe 17 iulie, iar între 19 și 31 iulie se vor desfășura evaluarea CV-urilor și proba de interviu. Rezultatele finale se vor afișa cel mai târziu pe data de 2 august.

 

Comentarii

WORDPRESS: 0