[VIDEO] Direcția 5, în concert la Roman la Casa de Cultură

HomeSocial

[VIDEO] Direcția 5, în concert la Roman la Casa de Cultură

 

Formația Direcția 5 va susține în această lună un concert în municipiul Roman. Spectacolul va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, vineri, 29 noiembrie, de la ora 19.30.

„Orice muzică ați asculta, a noastră este diferită! Direcția 5, una dintre cele mai iubite trupe pop-rock din muzica românească, vine în orașul tău! În cadrul turneului național pe care îl susține în această perioadă, trupa te invită să participi la un concert sensibil și dinamic, în care vei asculta live cele mai cunoscute și îndrăgite, dar și cele mai noi cântece Direcția 5 – de pe albumul «Muzică, flori și poezie». Biletele la concert se găsesc la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor şi în format electronic pe https://www.iabilet.ro/bilete-roman-concert-directia-5-47721/ . Te așteptăm la concert!”, este invitația lansată de organizatori.

Direcția 5 a luat naștere în anul 1990, la București. În cei 29 de ani de carieră muzicală, a lansat peste 30 de discuri și sute de cântece și a colaborat cu numeroși artiști din muzica românească precum: Paula Seling, Loredana Groza, Monica Anghel, Andreea Bănică, Lidia Buble, Alina Crișan – Alinka, Nicoleta Nucă și mulți alții.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0