HomeActualitateRoman

Diplomă de la Papa Francisc pentru primarul Leoreanu

Distincția a fost acordată pentru colaborare, implicare și atitudine. Primarul Romanului a primit diplome de mulțumire și din partea ambasadorilor Armeniei și Rusiei la București. 

La împlinirea a 25 de ani de când a fost înființată Provincia ”Sfântul Iosif” în România, reprezentanții Franciscanilor s-au gândit să facă un gest simbolic pentru a răsplăti buna colaborare cu autoritățile locale. Astfel, în cadrul unei slujbe celebrate la capela Institutului Teologic Romano – Catolic Franciscan din Roman, marți, 2 iunie,  primarul Laurențiu Dan Leoreanu a primit distincția „Diplomă de recunoștință a meritelor și binecuvântare” din partea Sanctității Sale, Sfântul Părinte Papa Francisc, prin intermediul Nunțiului Apostolic la București, Excelenţa Sa Javier-Francisco Lozano.

Diploma de recunoștință are pe verso fotografia cu Sfântul Părinte și cu Excelenţa Sa Javier-Francisco Lozano, în momentul în care diploma era înmânată pentru a ajunge la Roman. ”Această diplomă va sta la mine în birou. Este una dintre distincțiile care mă onorează. Am primit-o pentru colaborare, implicare și atitudine. Mă simt onorat că am primit această diplomă; am înțeles că voi primi și o medalie din partea Sanctității Sale”, a afirmat Laurențiu Leoreanu, primarul municipiului Roman.

Șeful administrației a mai primit, de curând, diplome de mulțumire din partea ambasadorului Armeniei la București și din partea ambasadorului Rusiei la București, pentru diferite acțiuni în cadrul comunității locale.

Comentarii

WORDPRESS: 0