Din nou concerte în centrul orașului, cu ocazia Zilelor Municipiului Roman

HomeSocial

Din nou concerte în centrul orașului, cu ocazia Zilelor Municipiului Roman

După doi ani în care, din cauza pandemiei, Zilele Municipiului Roman s-au desfășurat în format restrâns sau deloc, anul 2022 va aduce din nou concerte în centrul orașului, la finalul lunii mai, cu această ocazie, a anunțat vineri, 8 aprilie, primarul municipiului Roman, Leonard Achiriloaei.

„Am început pregătirile pentru Zilele Municipiului Roman. Ne dorim organizarea acestui eveniment în perioada 16-22 mai. Sigur, ca de fiecare dată, vor fi diverse evenimente culturale, artistice, gale ale excelenței, și, bineînțeles, două sau trei seri pentru spectacole, având în vedere că în acest moment putem să organizăm un astfel de eveniment – și suntem în pregătiri. Vor fi activități similare ca în alți ani. Am făcut invitații și către administrații publice locale din alte țări cu care suntem suntem în diverse relații de amiciție sau de înfrățire, aşteptăm și răspunsul dumnealor. Activitățile vor fi organizate în zona centrală, spectacolele vor fi la statuie, iar pe perioada spectacolelor accesul auto va fi restricționat în centru”, a declarat primarul Leonard Achiriloaei.

Anul trecut, de Zilele Municipiului s-au desfășurat doar manifestări culturale, în timp ce în luna mai a anului 2020, la începutul pandemiei, toate activitățile dedicate Zilelor Romanului au fost anulate. Programul detaliat al manifestărilor din acest an și numele trupelor care vor concerta la Roman vor fi anunțate de reprezentanții municipalității în perioada următoare.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0