Prima paginăSocial

„Dialogul științelor”, o manifestare dedicată invențiilor elevilor romașcani

„Dialogul științelor”, o manifestare dedicată invențiilor elevilor romașcani

Dimensiune text

 

Miercuri, 17 mai, cu ocazia Zilei Educaţiei din cadrul manifestărilor prilejuite în această săptămână de Zilelele Municipiului Roman, în parcarea din faţa Primăriei municipiului Roman s-a desfăşurat evenimentul „Dialogul ştiinţelor”, prilej cu care elevii de la şcolile şi liceele din oraş şi-au putut expune creațiile si invențiile realizate de către ei.

Primăria municipiului Roman le-a pus la dispoziție unităților de învățământ cele necesare pentru ca elevii să se poată mândri cu propriile realizări. Timp de aproape opt ore, elevii și profesorii coordonatori și-au prezentat invențiile, cum ar fi produsele de panificație pregătite la Colegiul Tehnic „Danubiana”, dar și obiecte ce au ca bază de funcționare fizica sau simțul artistic.

„Primarul Lucian Micu a vizitat toate standurile şi a discutat cu elevii şi profesorii coordonatori. Printre invitaţii acestui eveniment s-a numărat şi un grup de elevi şi cadre didactice din Suedia, Lituania şi Turcia, parte dintr-un proiect Erasmus derulat de Colegiul Tehnic «Petru Poni». Delegaţia a fost invitată să facă şi un tur al clădirii administrative, iar primarul Lucian Micu le-a înmânat invitaţilor însemnele municipiului”, se arată pe pagina de Facebook a Primăriei municipiului Roman.

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • O inititiva extraordinara. Felicitari organizatorilor dar mai participantilor.