Dezinsecție cu avionul în Roman, la finalul lunii august

HomeSocial

Dezinsecție cu avionul în Roman, la finalul lunii august

Primăria Roman anunță că, la finalul acestei luni, operatorul SC Flaicor Serv SRL Bacău va executa în municipiul Roman servicii de pulverizare aeriană (ULV) de dezinsecţie pentru combaterea populaţiilor de insecte vectoare de maladii transmisibile şi generatoare de disconfort. Dezinsecțiile cu avionul sunt programate a avea loc în zilele de 29-31 august (în intervalul orar 06.30 10.00). În perioada menţionată, posesorii de familii de albine şi de animale sensibile sunt rugați să ia toate măsurile necesare pentru a evita orice tip de incident.

Produsul ce urmează a fi folosit pentru activitatea de dezinsecție este AQUA K’OTHRINE EW20 (substanța activă deltamethrin 2%), biocid avizat de Ministerul Sănătății – Comisia Națională a Produselor Biocide, tip produs TP 18, ce se regăsește în Registrul Național al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană (Certificat biocid nr. RO/2018/0217/MRA/TP18-0244). Precizăm faptul că tratamentul se va aplica de către operator conform fişei de avizare a produsului. Pentru evitarea disconfortului produs în timpul pulverizării biocidului, recomandăm evitarea zonelor tratate în intervalul orar precizat”, precizează reprezentanții Primăriei Roman.

În cazul în care condiţiile meteorologice vor fi nefavorabile, operațiunea de dezinsecţie va fi reprogramată pentru o dată ce va fi comunicată ulterior.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0