HomePolitica

Deputatul Elena Udrea s-a înscris în Mişcarea Populară

„Astăzi mă despart de un partid, dar rămân într-o echipă”, a declarat Elena Udrea.

Deputatul Elena Udrea s-a înscris, joi, în Partidul Mişcarea Populară (PMP), după ce în cursul zilei şi-a anunţat demisia din Partidul Democrat Liberal. PMP a fost validat oficial ca partid politic la tribunal în urmă cu o zi. „Astăzi mă despart de un partid, dar rămân într-o echipă. Ma despart de un partid alături de care, timp de opt ani de zile, am avut succese în politică, am dat cel mai bun guvern după ’89, am câştigat alegerile prezidenţiale”, a declarat Elena Udrea într-o conferinţă de presă, acuzând PDL de faptul că s-a dezis de guvernarea Boc şi de preşedintele Traian Băsescu.

„În PDL există un curent, care conduce acest partid, care s-a dezis de propria istorie de succes, de propria guvernare, de lucrurile bune făcute în guvernarea Boc şi, mai grav, s-a dezis de Traian Băsescu. Tot în PDL există oameni ca proiectele pe care Traian Băsescu le-a avut pentru România să fie puse în practică. Viaţa noastră nu se termină în decembrie 2014. PMP vine să sprijine această şansă ca, din decembrie, România să nu rămână pe mâna PSD-ului. Cred că vom reuşi să şi câştigam această bătălie pe care o ducem în primul rând cu USL-ul”, a mai declarat Elena Udrea.

„La o zi după ce ne-am înregistrat oficial, forţele de dreapta dau un semnal cât se poate de clar că proiectul politic care poartă acest stindard promovat de preşedintele Traian Băsescu prinde rădăcini. PMP devine acea voce de care românii au nevoie. Sunt bucuros să anunţ faptul că unul dintre cei mai puternici oameni politici din România a devenit membru al mişcarii populare”, a declarat preşedintele interimar al PMP, Eugen Tomac, într-o conferinţă de presă susţinută alături de Elena Udrea.

Comentarii

WORDPRESS: 3
 • Votant sef 10 ani ago

  Excelenta ” mutare ” a facut Elena Udrea ! De maine, gasca de la conducerea PDL se va vedea in fata unui suvoi de plecari spre PMP si va ramane cu 5-6 % in sondaje…plecarea deputatului de Roman nu inseamna ca aceasta nu va fi in continuare trup si suflet cu alegatorii sai de care s-a atasat cu daruire…bravo, Elena Udrea, te vrem presedintele Romaniei !

 • nila 10 ani ago

  …foarte bine!…a plecat la un partid care abia s a nascut!…nu ca alde Pruteanu sau Cadar,care au fugitla ciolan!!!

 • 1.D-na Udrea ce faceti cu Cabinetul parlamentar de la Roman?

  2.Ce le spuneti alegatorilor din Roman si I.Creanga ,sa va urmeze in noua formatiune politica pentru
  ca Basescu sa nu ranana pe tusa dupa ce nu va mai fi presedinte?
  3.Din ce material este facut obrazul dvs.,cate minciuni o sa mai spuneti in continuare?