Prima paginăActualitate

Depozit de furaje incendiat, în comuna Bahna

Depozit de furaje incendiat, în comuna Bahna

Dimensiune text

 

 

Luni, 18 februarie, la ora 21:52, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență „112”, despre producerea unui incendiu la un depozit de furaje în satul Băhnișoara, comuna Bahna.

La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri militari, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman, fiind sprijinite și de doi voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Moldoveni cu autospeciala de stingere din dotare, care au stins incendiul.

„Ca urmare a producerii incendiului, au ars construcția din lemn, pe o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați, circa cinci tone de lucernă și doi metri liniari gard din lemn. Proprietara a suferit un atac de panică, fiind preluată și transportată la spital de un echipaj medical din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Neamț. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, informează ISU Neamț.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0