Decorațiunile interioare ale brandului Sophia se lipesc și de inimile romașcanilor

HomeEconomieAdvertorial

Decorațiunile interioare ale brandului Sophia se lipesc și de inimile romașcanilor

De la începutul acestui an, romașcanii au prilejul de a beneficia chiar în orașul lor de gama de perdele și draperii realizate de designerii brandului Sophia în parteneriat cu arhitectul Isidor Blăjuț! Showroomul se află în Roman, pe bulevardul Roman Mușat, la parterul blocului 20 – lângă Banca Transilvania, în intersecția de la Spitalul Vechi. Sophia este unicul francizor român în domeniul decorațiunilor interioare textile și deține în prezent 30 de magazine la nivel național, un magazin în SUA, Miami, și sute de colaborări în regim de distribuție în România și străinătate.

În magazinul Sophia Roman, cel de-al 28-lea magazin al grupului, romașcanii pot regăsi conceptul de design specific brand-ului Sophia, aici fiind expuse o multitudine de perdele și draperii la care designerii Sophia lucrează, în strânsă colaborare cu atelierele de creație.

Magazinul Sophia Roman este specializat în perdele și draperii pe comandă, astfel că reprezentanții Sophia se ocupă de fiecare decor în toate etapele sale de evoluție, de la măsurători până la montaj și întreținere. Totodată, în showroom-ul Sophia Roman de pe bulevardul Roman Mușat pot fi găsite o mulțime de alte categorii de produse din gama decorațiunilor interioare, pe care le puteți vizualiza în cataloagele special concepute de echipa marketing Sophia: piese de mobilier (inclusiv tapițate – scaune, paturi, băncuțe ș.a.), covoare, lenjerii, cuverturi etc.

„Ne adresăm întregului județ Neamț prin serviciul de consiliere online sau la domiciliu, ce presupune sprijin specializat din partea designerilor Sophia pentru alegerea țesăturilor și efectuarea măsurătorilor. Sophia este brand 100% românesc, cu o experiență de 18 ani pe piața decorațiunilor interioare din România și din străinătate. Realizăm perdele și draperii pe comandă și servicii complete, de la consiliere și măsurători la domiciliu, până la montaj și întreținere ulterioară. Produsele sunt confecționate în cele trei ateliere de creație Sophia și pot fi personalizate conform cerințelor clientului, luând forma unor elemente de decor unicat”, afirmă reprezentanții magazinului Sophia Roman.

Drumul de la pasiune la afacere

Povestea magazinului Sophia din Roman îl are în spate pe arhitectul Isidor Blăjuț, proprietar al francizei, care s-a întâlnit pentru prima dată cu reprezentaţii Sophia România pe când urma masterul în reabilitarea arhitecturală. Activitatea ca designer în anul 2011 la Sophia Iași i-a venit mănușă, iubitor fiind de decoruri, ferestre, forme și culori.

Isidor Blăjuț a îmbrățișat meseria de arhitect acum 11 ani, când a absolvit Facultatea de Arhitectură „G. M. Cantacuzino” din cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași, iar drumul i s-a intersectat din nou cu Sophia România atunci când au decorat împreună complexul hotel restaurant Hanul Mărioarei din Roman, lucrare pe care a proiectat-o în calitate de arhitect. Revăzând echipa în mișcare și colaborând îndeaproape cu designerii Sophia, Isidor Blăjuț a luat decizia de a reintra în această echipă pentru decorarea ferestrelor, folosindu-și cunoștințele și experiența în propria afacere.

„Mereu am fost cucerit de frumusețea și echilibrul naturii. Prin arhitectură, am descoperit cât de important este să o punem în valoare. În acest sens, ferestrele sunt tablouri ale casei, iar perdelele și draperiile de la Sophia sunt rama perfectă. Suntem reprezentanții ai unui brand de succes, dovedit în timp. Magazinul este extraordinar, cu produse pentru decorul casei, al biroului, restaurantului sau, de ce nu, chiar locul în care veți găsi cadoul deosebit pentru cei dragi“, mărturisește arhitectul Isidor Blăjuț pe blogul Sophia România, într-un interviu care poate fi accesat la acest link: https://blog.sophia-romania.ro/toate-drumurile-trec-prin-roman-in-inima-moldovei-sophia-va-reusi-sa-se-lipeasca-de-inimile-romascanilor.html.

De asemenea, într-un video interviu de pe pagina de facebook a magazinului Sophia din Roman, arhitectul Isidor Blăjuț detaliază realizarea proiectului realizat de el la Roman pentru Hanul Mărioarei, într-un material video accesibil la acest link: https://www.facebook.com/sophiaromaniaroman/videos/930932657517876/.

 

Sophia România – Roman

Bd. Roman Mușat, bloc 20, parter
Consiliere și programări: 0745.298.305.
www.facebook.com/sophiaromaniaroman

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0