Declarație de presă: Curată nesimțire, „coane Pinalti”!

(P)

Conducerea PDL Neamț a anunțat că va face, în perioada următoare, o Cartă Neagră a privatizărilor făcute de PSD acum 12 ani. Nu, nu vă joacă ochii feste, chiar așa au spus: Acum 12 ani!!!!!!!!!!!! Pinalti a mai glăsuit că din cauza acestei „monstruoase moșteniri” o duc nemțenii atît de greu azi!!!! Obrazul lui Pinalti este atît de gros încît nu mai realizează nici penibilul unei astfel de afirmații, nici credibilitatea zero cu care este ea acreditată.

 

 

Între 2004 și 2012, potrivit unei aritmetici de gimnaziu, domnule primar, au trecut 8 ani! 8 ani de zile în care v-ați înbuibat din bugetul local după bunul plac! Ați avut 8 ani de zile în care ar fi trebuit să faceți viața nemțenilor mai bună și în loc de asta avem: telegondolă inutilă și contruită într-o rezervație naturală, echipă de fotbal fără palmares, parcări construite de sponsori ai partidului din care faceți parte, două televiziuni private: unu tv și giga tv, lot din parcul central scos din domeniul public al statului pentru a putea fi dat altui prieten PDL (acum în insolvență) să facă o crîșmă, drumuri pline de hîrtoape, un raport al Curții de Conturi plin cu neregulile primăriei pe care o gestionați și, nu în ultimul rînd, o declarație de interese din ce în ce mai curată, după ce „vindeți” firmele către apropiați.

Că doar se apropie alegerile și trebuie să fiți curat ca lacrima, nu? Și, astfel, domnul Pinalti speră să „îi mai facă” încă o dată pe nemțeni, să îi mai păcălească o dată cu demersuri ca această Cartă Neagră a privatizărilor PSD și să mai cîștige un nou mandat de primar, pentru a își putea continua nestingherit afacerile cu statul și devalizarea bugetului local, întru folosul propriilor conturi. Pardon, al conturilor celor despre care se zice ca ar fi cumpărat firmele lui. De parcă nemțenii mai pot fi păcăliți de acești mafioți portocalii care le-au luat pînă și speranța unui trai decent! Apropo, nemțenii, și nu numai ei, ar fi curioși să știe cît din această Cartă Neagră îi este dedicată prietenului de politică și de afaceri al domnului Ștefan, UNPR-istul-șef Culiță Tărîță, vajnic și proaspăt candidat la președinția Consiliului Județean Neamț?!


COMENTARII

WORDPRESS: 0