Prima paginăSocial

De vineri se redeschide și zona de picnic de lângă ștrand

De vineri se redeschide și zona de picnic de lângă ștrand

Dimensiune text

 

Începând de vineri, 5 iunie, va fi deschisă publicului și zona de picnic de la foișoarele amenajate în Complexul Sportiv și de Agrement „Moldova” din Roman, au anunțat miercuri reprezentanții municipalității. Deocamdată, sunt necesare în continuare măsurile de distanțară socială, rezervări făcute din timp și accesul unui număr redus de persoane la un foișor.

„Vremea este din ce în ce mai bună și, totodată, și veștile încep să fie din ce în ce mai bune. De vineri, 5 iunie, redeschidem zona de picnic din Complexul Sportiv și de Agrement «Moldova». Vă recomand să vă rezervați foișoarele din timp, să respectați regulile de distanțare socială, pentru a rămâne, în continuare, în siguranță. Natura este generoasă cu noi tot timpul și merită să profităm din plin! Sper ca, la finalul lunii, în funcție de ce decizii se iau la nivel național, să pot să anunț și redeschiderea Ștrandului. Până atunci, să ne bucurăm de ieșirea la picnic, în una dintre cele mai frumoase zone de agrement din Moldova!”, a transmis primarul pe pagina de socializare, care a postat și un clip de la vizita de lucru efectuată în zonă în cursul zilei de miercuri.

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • alexvas 2 ani

    ca daca tot e distantare sociala,ne vedem la gratar !!!cu gasca !!!!se termina banii de salarii la primarie???politia din Roman a cam dormit,era lume pe dig,in starea de urgenta,cat n-am vazut decat poate cand era balciul,si scurtau cei din Favorit drumul spre bazar !!!bine ca stam la coada la primarie ptr orice problema,in rest,dumnezeu cu mila !!!!!!!!!