Prima paginăSocial

De vineri, ONG-urile pot aplica pentru finanțare nerambursabilă de la bugetul local

De vineri, ONG-urile pot aplica pentru finanțare nerambursabilă de la bugetul local

 

 

Începând de vineri, 14 iunie, ora 10, ONG-urile pot depune la Primăria Municipiului Roman solicitările de finanțare nerambursabilă, prin care pot obține, în acest an, în total, 100.000 de lei.

Programul anual al finanțărilor nerambursabile pentru activitățile nonprofit de interes local 2019 este în valoare de 100.000 de lei, pe patru domenii de activitate – proiecte de cultură, religie, învățământ; proiecte sociale; proiecte pe activități sportive și proiecte de activități pentru tineret, fiecare având alocată suma de 25.000 de lei. Valorile finanţărilor care se acordă pentru un proiect sunt cuprinse între sumele de 2.000 de lei şi 25.000 de lei, în funcţie de domeniul pentru care se aplică, conform ghidurilor solicitantului.

Solicitanţii care depun propuneri de proiecte pot fi persoane fizice (care prezintă o formă de înregistrare/atestare ori apartenenţă din punct de vedere profesional – exemplu: legitimaţie; adeverinţa; referinţă; recomandări) sau juridice fără scop patrimonial, asociaţii ori fundaţii constituite potrivit legii sau culte religioase recunoscute conform legii, care activează în folosul comunităţii şi propun desfăşurarea unor acţiuni de interes public local.

Data limită pentru depunerea propunerilor de proiecte este 15 iulie 2019, ora 16, iar selecţia şi evaluarea proiectelor vor avea loc în perioada 16 iulie – 6 august 2019. Informaţiile suplimentare se pot obţine la Primaîria Roman, Serviciul Managementul Proiectelor, telefon 0233/741978, e-mail: uip@primariaroman.ro şi de pe site-ul instituţiei www.primariaroman.ro. Anunțul de participare și documentațiile aferente au fost publicate pe site-ul Primăriei Roman și sunt disponibile la acest link: https://primariaroman.ro/anunt-de-participare-12-06-2019/.

 

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0