Prima paginăSocial

De unde s-a achiziţionat mobilierul pentru corpul B al CNRV

De unde s-a achiziţionat mobilierul pentru corpul B al CNRV

Dimensiune text

 

corpb-romanvoda-redeschidere-17Odată terminate lucrările de consolidare la corpul B al Colegiului Naţional „Roman-Vodă”, problemele nu s-au încheiat, cele 25 de săli de clasă şi laboratoare având nevoie de mobilier. Primăria Roman a achiziţionat toate cele necesare pentru zece clase, recondiţionând şi mobilierul mai vechi din depozitele Colegiului.

Conform city-managerului Ovidiu Bojescu, pentru cele zece clase pe care Primăria şi le-a asumat de a le şi dota, s-au achiziţionat bănci şi scaune de la Dedeman: „Dedeman a avut un preţ foarte redus la scaune, motiv pentru care am achiziţionat mai multe. Pentru fiecare clasă, costurile cu birourile şi scaunele s-au situat undeva la 6.000 – 7.000 de lei”.

Nu doar Primăria Roman a pus umărul pentru a cumpăra mobilier, o sală de clasă fiind amenajată cu bani din partea unui sponsor romaşcan, iar mai mulţi foşti sau actuali elevi ai Colegiului au donat sume de bani.

Autorităţile locale au recunoscut faptul că efortul financiar al bugetului local pentru finalizarea acestui obiectiv, ce aştepta să fie salvat de mai bine de 15 ani, a fost unul substanţial, pentru că lucrările, mai bine zis viciile depistate, au fost suportate din banii locali, şi nu din fondurile europene, care au decontat tot ce s-a trecut iniţial în proiect.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • In sfarsit dupa constructia de ,,N” biserici in 26 de ani s-a realizat si un edificiu destinat stiintei ce va forma specialisti ce poate vor eradica saracia endemica a populatiei si va reduce bigotismul fanatic propavaduit cu insistenta in randul persoanelor subeducate.
    Este o uriasa realizare a conducerii municipiului Roman in posibilitatea educarii copiilor ce vor invata in acest frumos locas de cultura si cred ca acest gen de lucrari vor continua.
    Un pensionar.