De miercuri, trafic îngreunat pe E 85, pentru lucrările la trecerea la nivel cu calea ferată

HomeSocial

De miercuri, trafic îngreunat pe E 85, pentru lucrările la trecerea la nivel cu calea ferată

În luna iunie, pe șoseaua DN 2 – E 85, la ieșirea din Roman spre Iași, în zona fostului Liceu nr. 1, se vor desfășura lucrări de reabilitare a trecerii la nivel cu calea ferată, începând de miercuri, 9 iunie, până marți, 22 iunie, au informat reprezentanții Primăriei Roman.

„Vă informăm că, pentru efectuarea lucrărilor de reparații la trecerea la nivel cu calea ferată de pe drumul european E85, se va restricționa circulația rutieră pe raza municipiului Roman, după cum urmează: în perioada 9 – 22 iunie, pe un singur sens de mers; în perioada 12 – 13 iunie, între orele 18:00 – 06:00, drumul va fi blocat, urmând ca circulația să fie deviată pe traseul Gara Roman – strada Mihai Viteazu – Ocolitoarea Est – strada Plopilor – sens giratoriu Dedeman”, au transmis reprezentanții Primăriei Roman.

În această perioadă se va efectua o intervenție cu caracter temporar, de înlocuire a dalelor din cauciuc cu dale din beton armat, reabilitarea zonei de infrastructură și intervenția cu covor asfaltic în acea zonă.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0