Prima paginăSocial

De Mica Unire, copiii au acces gratuit la Patinoar

De Mica Unire, copiii au acces gratuit la Patinoar

Dimensiune text

 

 

Administrația publică locală pregătește manifestările prilejuite de împlinirea a 159 de ani de la Unirea Principatelor Române, una dintre surprize fiind dedicată copiilor, care, neavând cursuri la școală, vor putea beneficia de două sesiuni de patinaj, cu acces gratuit, la Patinoarul Roman.

„În baza parteneriatului între administrația publică locală și firma care gestionează această activitate, pe 24 ianuarie, când se împlinesc 159 de ani de la Unirea Principatelor Române, de la orele 10.00 și de la orele 12.00, accesul la Patinoar pentru copii va fi gratuit. Reamintim faptul că Patinoarul Roman este deschis zilnic, între orele 10.00 și 22.00. Primăria municipiului Roman a montat și o cameră ce transmite imagini în timp real cu acest obiectiv. Imaginile pot fi urmărite accesând prima pagină a site-ului instituției, la adresa www.primariaroman.ro”, au anunțat reprezentanții Primăriei municipiului Roman.

Taxa de închiriere a patinelor este de 10 lei, iar cea pentru accesul pe patinoare este tot de 10 lei. Fiecare sesiune de patinaj durează o oră și jumătate. În luna decembrie, în jur de 4.000 de clienți s-au bucurat de Patinoarul Roman, care este programat să fie deschis până pe 28 februarie, dacă și vremea va permite desfășurarea activității.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0