Prima paginăSocial

De la Spital la Primărie și de la Primărie la Spital

De la Spital la Primărie și de la Primărie la Spital

Dimensiune text

 

De la Spital la Primărie și de la Primărie la Spital, cam așa s-ar putea descrie, pe scurt, situația noilor conduceri a Primăriei municipiului Roman și a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț. Miercuri, 28 octombrie, la Primăria Roman a fost învestit în funcția noul primar, Leonard Achiriloaei, fost director economic al Spitalului Municipal de Urgență Roman. Tot miercuri, prin decizia președintelui Consiliului Județean, a fost desemnat ca manager al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț fostul primar al municipiului Roman – Lucian Micu.

Mandatul primarului ales este pentru următorii patru ani. Mandatul de manager al lui Lucian Micu trebuie căștigat prin concurs, decizia de numire a acestuia fiind valabilă trei luni și putând fi prelungită încă pe atât, timp în care trebuie pregătite demersurile pentru organizarea unui concurs.

La preluarea mandatului de manager al Spitalului Județean, Lucian Micu a postat pe pagina de socializare un mesaj în care a anunțat: „De astăzi, am preluat funcția de manager la Spitalul Județean de Urgență din Piatra Neamț. Știu să fac administrație, în sensul că pot să le confer celor din jurul meu condițiile optime pentru a avea siguranța că își pot face treaba cum pot ei mai bine. Acesta este primordialul meu scop. Iar acestui scop i se alătură cel care îmi aduce o provocare în plus – construirea unui nou spital – cel de la Gârcina, din fonduri europene, direct de la Bruxelles. Am atras fonduri europene când eram primar și am trecut prin mai multe guvernări, dar cu un proiect fezabil pentru județul Neamț și fără colaratură politică sunt sigur că pot face din această dorință o realizare extrem de necesară pentru toți nemțenii și nu numai”.

Și Leonard Achiriloaei, după momentul învestirii în funcție, a dorit să transmită un mesaj: „E un nou început, un mandat care va fi orientat spre cetățean, spre interesele sale imediate și spre construcții pentru generații, pe termen mediu și lung. Asta îmi doresc! Alături de colegii mei vreau ca romașcanii să găsească în administrația locală un partener real! Vom asculta și vom comunica, vom urmări dorințele reale ale cetățenilor și vom acționa dinspre oameni și pentru oameni! Acesta este centrul proiectului meu de guvernare locală – respect pentru romașcani!”.

 

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0