Daruri de Crăciun de la membrii PNL pentru romașcani

HomePolitica

Daruri de Crăciun de la membrii PNL pentru romașcani

Miercuri, 22 decembrie, în apropierea Crăciunului, ca în fiecare an cu ocazia marilor sărbători creștine, membrii PNL Roman au oferit romașcanilor necăjiți pachete cu alimente pentru masa de sărbători. Pachetele au fost oferite de deputatul PNL de Neamț Laurențiu Leoreanu și de primarul municipiului Roman, Leonard Achiriloaei, alături de membrii organizației locale, consilieri locali și județeni liberali, la sediul PNL Roman.

În același cadru, la sediul organizației locale, deputatul Leoreanu și primarul Achiriloaei au avut o întâlnire cu membrii PNL Roman, cu care au discutat despre contextul politic și epidemiologic actual, cei doi oficiali mulțumindu-le reprezentanților partidului pentru activitatea depusă în acest an, oferindu-le și câte un mic cadou de sărbători.

Vreau să vă mulțumesc pentru toate înțelegerile, pentru toate implicările, pentru toate acțiunile și pentru faptul că ne-ați fost mereu alături, prin a înțelege și a transmite ceea ce vrem să facem și celorlalți romașcani, pentru că lucrurile nu sunt întotdeauna foarte simple și nu sunt întotdeauna așa cum par. Trecem prin niște momente dificile, iar în momentul de față eu nu pot să vă promit că anul 2022 va fi un an cu mult mai bun, dar mă rog la bunul Dumnezeu să fie un an cu sănătate și să trecem împreună peste tot ceea ce este greu. Noi, Romanul, trebuie să fim aici un loc binecuvântat, în care oamenii trebuie să dovedească bunătate, înțelepciune, conlucrare și să fim alături unii de alții, să ne sprijinim, și la bine, dar, mai ales, la greu. Vă mulțumesc că astăzi suntem împreună, pentru că dumneavoastră sunteți oameni cu care construim, clădim și oameni pe care știm că ne putem baza. Vă mulțumesc pentru tot cea ce faceți, vă mulțumesc pentru activitatea și atitudinea dumneavoastră, din familie, din orașul nostru și din echipa din care faceți parte. Vă felicit, vă mulțumesc și vă urez sărbători fericite din tot sufletul, tuturor”, le-a transmis liberalilor romașcani deputatul Laurențiu Leoreanu.

Aș vrea să vă mulțumesc pentru că ați contribuit la stabilitatea în Roman, în sensul în care Romanul a fost ferit de impactul major al acestor valuri pandemice, nu au afectat major activitatea din oraș, doar, bineînțeles, am fost nevoiți să aplicăm restricții, să le respectăm. Acest lucru a însemnat responsabilitate din partea oamenilor, din partea dumneavoastră și pentru lucrul acesta vă mulțumesc din suflet și, totodată, pentru faptul că în acest an ați fost alături de mine, m-ați sprijinit, ca reprezentant al partidului în administrația locală. Dumneavoastră sunteți cei cu care noi construim în Roman și s-a văzut că am construit bine, s-a văzut că suntem apreciați și așa trebuie să rămânem – oameni care suntem serioși, care facem echipă și sprijinim dezvoltarea orașului. Vă felicit și eu, vă doresc multă sănătate și sărbători binecuvântate, cu liniște, alături de cei dragi și să ne vedem cu bine la anul”, a afirmat cu acest prilej primarul Leonard Achiriloaei.

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0